Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy pszichiátriai nappali...

Egy pszichiátriai nappali kórházban ugyanúgy működik minden mint egy bentfekvős osztályon, kivéve az ottalvást? (SOTE-ra megyek)

Figyelt kérdés
2024. ápr. 10. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát az attól is függ, soten nem voltam még de kb ugyan arra oehet számítani, ilyen nappali foglalkozások meg ilyenek
2024. ápr. 10. 19:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Engem gyógyszer módosítás miatt küldött oda az ügyeletes orvos a kórházban
2024. ápr. 10. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja hát gondolom akkor csak beszélsz a dokival és variál valamit a gyógyszerekkel
2024. ápr. 10. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Voltam még nagyon régen nappali csoport foglalkozásokon, csak nem emlékszem melyik kórházban. 1-2 hetes program, amikor reggel bemész délután hazaindulsz.

Jófejek voltak. Az egyetlen furcsaság, hogy olyanba szóltak egyszer bele, hogy én szerettem úgy ülni a széken, hogy a támla volt elöl. Megkérték, hogy fordítsam meg a széket, mert azzal, hogy így ülök, kizárom magam a csoportból. Amúgy ezt leszámítva nem nagyon kötöttek bele semmibe.

Minden hét elején volt egy bemutatkozás, azt hogy miért vagy ott rád bízták hogy elmondod-e. Voltak csoportos beszélgetések, általában efy témát feldobtak, arról beszélgettünk, voltak csoporzos játékok, etek között szabadfoglalkozás, bent volt reggeli, ebéd, uzsonna.

Illetve vittek ilyen-olyan vizsgálatra, pl egy kb 500 kérdésből álló tesztet ki kellett tölteni.

Úgy volt eredetileg, hogy 2 hétig ott leszek, hétfőtől péntekig és hétfőtől péntekig.

Ott voltam hétfőtől péntekig, aztán mentem hétfőn és kedden és kedd este szóltak, hogy másnap nem is kell mennem.

2024. ápr. 14. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!