Az alkohol sem rossz mértékkel. Javítja a kedélyállapotot. Az antidepresszánsnak is ez a szerepe. Együtt jobb hangulatot eredményezhetnek és kevesebb gyógyszert kell beszedni. Én így gondolom. Mi az igazság erről?
Tevhit, hogy az alkohol kismertekben gyogyszer. Ez az ivok menstvara, az alkohol sulyos idegmereg, nincs belole "kis" adag. Az alkolhol meg soha semmit nem hozott helyre.
Nekem az a pelda, amikor egy alkoholista kollegam kozottunk lett rosszul, mert elrepedt a nyelocsoveben egy aorta (tipikus alkoholista tunet) es fel oraig haldoklott vert okadva. Gyonyoru latvany volt, a mentosok sem tudtak csinalni semmit.
márc. 9. 14:30
2/27 anonim válasza:
#1 Az alkohol nem gyógyszer, de azért ne állítsuk már, hogy aki a szülinapján megiszik egy pohár bort, ugyanazon a szinten van, mint akinek elreped az aortája és a saját vérébe fullad. :D
márc. 9. 14:46
3/27 anonim válasza:
1-es tokeletesen egyetertek, de nem aorta, vena egy kitagult vena repedt el.
Kerdezo:
pl
Tegretol alkalmazása étellel, itallal és alkohollal
hatásának tartama alatt szeszesitalt fogyasztani tilos! Alkalmazásának, illetve hatásának tartama alatt grapefruitlevet vagy grapefruitot fogyasztani tilos, mert ezek növelhetik a Tegretol hatását.
hataserosites olyan merteku hogy kiuti magat idiota lesz es semmire nem fog emlekezni a maja is hamarabb szetmegy
márc. 9. 14:46
4/27 anonim válasza:
Ugye csak unatkozás ellen használod ezt a kérdést? A vegyi anyagok egymással kölcsönhatásba lépnek, az alkohol felerősíti az antidepresszáns hatását és kiüt.
márc. 9. 14:48
5/27 anonim válasza:
Mindkettő májban bomlik le, nagyon megterhelő.
márc. 9. 14:51
6/27 anonim válasza:
Kérdező, az alkohol depresszáns hatással van az idegrendszerre, akár elhiszed, akár nem. Az antidepresszánsnak pedig a célja a hangulatjavítás.
A kettő együtt növeli a gyógyszer mellékhatásainak a kockázatát, az alkohol pedig csökkentheti az antidepresszáns hatékonyságát.
És a legfontosabb!! Ha hajlamos vagy a depresszióra, akkor sajnos hajlamos vagy az alkoholizmusra is. Óvatosan hát!
márc. 9. 14:52
7/27 anonim válasza:
Jó esetben kiüt, rosszabb esetben belehalsz. Mennyiségektől függ. Hidd el nem poénból írják minden ilyen gyógyszerre, hogy szigorúan tilos inni rá.
márc. 9. 15:24
8/27 anonim válasza:
Azért, mert 2 különböző hatás kombinálódna nem biztos hogy a legjobb eredménnyel, és vannak alapból erős gyógyszerek is, ezt tapasztalatból mondom. Én 2 különböző sört se iszok, mert utálom, ahogy az egyik máshogy üt. A kannabisz se jó dohánnyal, csak tisztán. Eg
márc. 9. 15:44
9/27 anonim válasza:
8 vagyok. Egyébként én anno ripedonra ittam egy keveset néha, de azt is ritkán, de annál nem tapasztaltam semmit, mert az nem egy erős gyógyszer szerintem. Ami erős gyógyszer az a rivotril.
márc. 9. 15:46
10/27 anonim válasza:
Antidepresszánsra szabad inni, nyugtatóra nem szabad
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!