Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elcsusztem a jövőm? 18f

Elcsusztem a jövőm? 18f

Figyelt kérdés

Nos ott tartok hogy mára teljesen depresszióba estem, nincs semmire sem motivációm, elment az életkedvem mindentől de a fő problémám az hogy teljesen lebutultam!!!!

Ennek az egyik fő oka hogy egy teljesen roncs alacsony oktatási minőségű szakiskolát választottam, ahol az elmúlt 3 évben teljesen lebutultam és még a maradék agysejtem is elpazaroltam.

Villanyszerelőnek tanulok ez alatt a 3 év alatt szinte semmit sem tanultam meg a teóriából az iskolában, teljes mértékben úgy bánntak/bánnak velem a tanárok mint egy fogyatékossal,szinte tojnak ránk ha én itthon nem foglalkoztam volna a tanuló szakmámmal, akkor én még az alapokat se tudnám..

Mit tegyek, mert kezdek megőrülni és durv depresszióba esni.

A fogalmazásomért elnézést, mivel jelenleg annyira kiégtem hogy mentálisan kezdek leépülni..

2024. márc. 8. 19:08
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:
39es, nyilván tisztában vagyok azzal hogy az egyetem nehéz, vagyis szorgalom vagy pénz nékül lehetetlen letenni.Ezt pedig azért hoztam fel, mivel volt már pár ember aki azt tanácsolta nekem hogy folytassam, tovább mert szerintük jól megy hát én nyilván nem annyira érzem magam arra készen hogy ha sikeres éretségi után belevágjak ilyen mentális álapotban, visszont félek hogy ennek nem a környezetem hanem saját magam vagyok a kiváltó ok azzal hogy fogyatékos vagyok ez a lehető legrosszabb.
2024. ápr. 3. 18:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!