Szorongás, pánikbetegség lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 20 éves lány vagyok. Több mint egy hónapja a suliban ülve rám tört egy nagyon kellemetlen érzés (izzadt a tenyerem, egy kicsit elkékültek a kezeim, szédültem, hányingerem volt, erősen dobogott a szívem) és ki kellett jöjjek az óráról. Hazajöttem, de még itthon is éreztem, folytonos kényszeres ásításom volt meg szédültem. Másnap is bennem volt a kellemetlen érzés ami tovább feszítette a dolgot... napról napra egyre csak rosszabb lett... Sürgősségi lett a vége, szapora szívverés, 146os volt a pulzusom, hánytam, szédültem (ugye bár szinte ugyanazok a tünetek). Csináltak Ekg-t nem találtak semmit, volt vérvétel ott sem volt semmi. Úgyhogy hazaküldtek. 2 nap múlva jelentkeztem a háziorvosnál aki elküldött megint vérvételre, kardiológiára de minden negatív. A kardiológián néztek ultrahangot de ott se volt semmi teljesen rendben van a szívem, de folyton mellé ütéseim vannak amire azt mondta az orvos hogy jóindulatú szívritmuszavar nem kell tőle megijedni. Tudom, hogy ez mind-mind a stressz miatt alakult ki de egyszerűen nem tudom kezelni. Nem tudok se bemenni suliba se sehova...úgy érzem össze nyom a semmi... Járt már valaki hasonló cipőben?2024. febr. 23. 17:47
31/32 A kérdező kommentje:
Szia, kezdek alakulni. Már több dolgot is megtudok csinálni, könnyebben elalszok stb... Egyenlőre a reggelek azok még nehezek/rosszak de jobban vagyok mint voltam.
Szedem az antidepit is, ami szerintem egy kicsit bele is nyom a reggeli rosszullétekbe de lassan már elkezd majd jótékonykodni is.
2024. márc. 22. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!