Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudna olyan dolog történni az...

Tudna olyan dolog történni az életedben hogy már semmit sem néznél és öngyilkos lennél? Ha igen, mi az?

Figyelt kérdés

nekem talán az lenne az egyedüli ilyen ok ha meghalna a párom. 10 éve velem van, ő az egyedüli kiút a toxikus környezetemből, egyedüli szerzett kapcsolat.. ha ez megtörténne akkor szerintem annyira szarnék már bele minden létező dologba és akkora szenvedés lenne minden percem hogy tuti megtenném vagy elfogynék mert enni sem tudnék többet.

de én mindenképp meg fogom majd 1x tenni ha a szüleim nem lesznek már, ezáltal nem fognak tönkremenni abban hogy megélik az egyszer gyerekük halálát. a szüleimet nem szeretem annyira, inkább csak valami beteg megfelelési kényszert érzek feléjük .

2023. okt. 31. 10:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pontosan tudom miről beszélsz. Nagyon sajnàlom, hogy így van. Én is mindennél jobban el vagyok keseredve és nem látom a kiutat. Ha szeretnél írj nekem üzenetet. Talán segít egy kis beszélgetés.
2023. nov. 11. 14:34
 12/12 anonim válasza:
Szia Szilvi
2023. nov. 12. 23:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!