Volt barátnőm pszichológusnál járt és az alábbit mondta neki. Ez normális?
Figyelt kérdés
A pszichológus azt mondta hogy neki egy 5-6 évvel idősebb csávó kell akinek már mindene megvan (egzisztenciálisan) és nem kell semmiért dolgozni. (láttam az exem privát beszélgetéseit, tényleg ezt mondta a pszichológus) Nekem pl még nincs lakásom/házam (29 évesen). Családom nem tud segíteni mert szegények, úgyhogy járom a saját utam, csak sajnos ez sok idő mire beérik. Megpróbáltam mindent megtenni hogy feljebb jussak a lehető legrövidebb úton. Jelenleg 565 a nettóm és épp koptatok egy mérnöki iskolapadot.
Én vagyok a balek hogy ennyi idős koromra csak egy relatív jól fizető állásom, megtakarításom, drágább tárgyi dolgaim (kerékpár etc.) és egy autóm van? :D A pszichológustól etikus volt ilyet mondani?
2023. szept. 29. 10:02
21/27 A kérdező kommentje:
Passz, nem kérdeztem a korát. Most már hagyom, igazából már mindegy ennek a dolognak. Mondjuk úgy hogy nem emiatt mentünk szét, ez csak hab volt a tortára. :D
2023. okt. 1. 09:25
22/27 anonim válasza:
20-as vagyok: Annak ellenére, hogy arra gyanakodtam, hogy egy harmincas-negyvenes nő a pszichológus, elárulom, hogy én is nő vagyok. Tapasztalom, hogy sok nőtársamnál valóban az első szempontok közt van, hogy mennyit keres a férfi, mije van, stb. Van olyan nőrokonom, aki szerint ez azért fontos, mert konzervatív, és "a férfi dolga eltartani a családot". Az apja szintén ezen a véleményen van. Ráadásul az illető egy templomba járó, vallásos álszent. Játssza a nagy erkölcsöst, nálam biztos különbnek gondolva magát, mert ő vallásos, én meg egy hitehagyott. Eleve nem szimpatikus nekem az aranyásás, de ha még leöntik egy adag vallásos mázzal, az különösen visszataszító.
23/27 A kérdező kommentje:
Igazából engem már nem nagyon érdekel a nők igényei és elvárásai. Befurodtem jó párral és a legtöbb ismerősöm is. Hiába voltam normális velük, valami mindig volt. Legtöbbször az hogy meg nincs saját lakásom, mert nem igazán sikerült eddig 20-30 misit szereznem egy lakásra. 8 év alatt, mióta dolgozok valahogy nem jött össze ez a dolog. Nekem jelenleg egy célom van a nőkkel, az hogy megdugjam őket es ennyi. Nem hiányzik az életemből ez a stressz forrás.
2023. okt. 1. 13:23
24/27 anonim válasza:
Szerintem az a baj hogy nem hasonló anyagi helyzetből választasz nőt, tényleg nagyon számít hogy mi a családi háttere, ha gazdag családból jött ahol nem dolgozott meg semmiért a picsa, akkor természetes hogy soha az életben nem leszel elég neki, ha nem tudod megteremteni 5-10 év alatt egy élet vagy generáció munkáját.
25/27 A kérdező kommentje:
Volt olyan is aki hasonló családi háttérrel rendelkezett mint én és fele annyit keresett mint én. Évi 4x akart menni üdülni (3x külföld, 1x belföld) aztán mondtam neki hogy fizeted? Kb két hét múlva vége is lett mikor látta hogy nem fogom ra elkurni a pénzt. Tényleg, csak dugni kell azt annyi. Ha valamelyik meg marad majd az jó lesz feleségnek. A legrosszabb esetben egész életemben magam ura leszek és azt csinálok amit csak akarok anélkül hogy valaki mindig bele ugasson a dolgokba. 😀
2023. okt. 1. 13:33
26/27 anonim válasza:
Azért ne add fel, nem minden nő aranyásó. Pl. én se vagyok az. Neked nem volt eddig szerencséd. Igaz, hogy manapság szerintem is több az aranyásó, mint régen, ennek egyszerűen az az oka, hogy ez a kapitalista társadalmi értékrend (sok pénz, mutogatni való vagyon).
27/27 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, koszi a biztatást!
2023. okt. 1. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!