Volt barátnőm pszichológusnál járt és az alábbit mondta neki. Ez normális?
A pszichológus azt mondta hogy neki egy 5-6 évvel idősebb csávó kell akinek már mindene megvan (egzisztenciálisan) és nem kell semmiért dolgozni. (láttam az exem privát beszélgetéseit, tényleg ezt mondta a pszichológus) Nekem pl még nincs lakásom/házam (29 évesen). Családom nem tud segíteni mert szegények, úgyhogy járom a saját utam, csak sajnos ez sok idő mire beérik. Megpróbáltam mindent megtenni hogy feljebb jussak a lehető legrövidebb úton. Jelenleg 565 a nettóm és épp koptatok egy mérnöki iskolapadot.
Én vagyok a balek hogy ennyi idős koromra csak egy relatív jól fizető állásom, megtakarításom, drágább tárgyi dolgaim (kerékpár etc.) és egy autóm van? :D A pszichológustól etikus volt ilyet mondani?
És ezért a csaj fizetett valakinek????
Én sok éve, ingyen szoktam ezt javasolni itt a Gyakorin, de csak anyázós privátokat, meg lepontozást kapok. :(
Mennyi egy ilyen cihológija rendelő indítása?
- 1
Teljesen etikus volt otthagyni ezért. Nyilván ez csak hab volt a tortán, de azóta sokkal jobban érzem magam. Rendszeresen oltogatott ezekkel a dolgokkal amúgy (már a pszicháci előtt is) és ő egy olyan csaj aki a lakását és az autóját is az anyjának köszönheti. Ha az anyja nem ad neki x millió forintot, akkor ugyanígy lenne mint én. Ezért nem is értettem hogy mire fel szállt el ennyire...
- 2
10k/ alkalom, ennyit tudok.
4 - Igen, biztos nem szállt el egy olyan nő akire ha rá szólsz mert becsapja a kocsid ajtaját izomból (kb a kasztni belereng) akkor azt mondja hogy ez csak egy szaros 2 milliós kocsi, mit félted meg kit érdekel?
Neked is kb. annyi eszed van mint egy marék lepkének.
Ő teljesen más értérendet képvisel mint egy normál nő, ez volt a valódi ok ami miatt elhagytam. Soha semmi nem volt jó, mindenhez maximálisan értened kell. Tanulj, érts mindenhez, legyél kigyúrt és akkor jó vagy, kb ez a mentalitása neki, amit meg ő tud adni az kb. a l*fasz és a folytonos kritzálás. Ilyenekkel oltogatott hogy baj h nem iszok alkoholt, baj hogy tésztát eszek étteremben, baj h nincs szakállam és széles hátam stb.
5 - 27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!