Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Győrben miért nem lehet...

Győrben miért nem lehet találni egy normális pszichológust?

Figyelt kérdés
Van akit már próbáltam és nem ért túl sokat, múlthéten kettőnek is írtam hogy vállal-e új pácienseket ilyen meg olyan problémákkal (felsoroltam őket), de még csak válaszolni se voltak képesek. Pedig nagy szükségem lenne pszichológusra, de ebben a városban lehetetlen jót találni
2023. júl. 21. 06:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert már az osztrákoknál dolgoznak.
2023. júl. 21. 07:48
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

13-mas komment szerint Gyorben a mentalis egeszseg ellatas komolyabb mint mashol. Ha Gyorben nincs pszichologus mert mar az osztrakoknal dolgoznak, akkor nem is letezik pl Budapesten sem? Akkor kihez jartam en meg tavaly?!

2023. júl. 21. 08:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy pszichológusnak tökéletesen kell beszélnie a páciens anyanyelvét. Nem gondoljátok komolyan hogy olyan pszichológusok tömegével mennek ki, akik törik a németet.
2023. júl. 21. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!