Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Győrben miért nincs egy...

Győrben miért nincs egy normális pszichológus se?

Figyelt kérdés
Aki ér is valamit, és hamar fogadni tud nem hónapok múlva, mert elég súlyos mentális állapotban vagyok. Bárki aki csak rám néz látja ezt rajtam. De nem találok egy normálisat se. Miért nincs?
2023. máj. 31. 05:30
 1/5 anonim ***** válasza:

A gyógyulás az sajnos idő, pénz és energia.

Hol kerestél eddig? Hogy? Ajánlások alapján? Csoportokban? Pszichátriai ajánlásra? Háziorvosnál érdeklődtél?

2023. máj. 31. 07:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Googleban de amiket elő hozott azok nem jók
2023. máj. 31. 07:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja, értem.

Ehhez nem tudok akkor kapcsolódni.

2023. máj. 31. 07:29
 4/5 Psycho ***** válasza:

Ezek szerint találtál normálisat, csak nála várólista van. Nem meglepő. A jó szakemberekhez szeretne menni mindenki (mint ahogy Te is).

Két dolgot tehetsz: vagy megvárod, amíg fogadni tud, vagy elmész ahhoz, aki minimum lutri lesz, de esélyes, hogy nem fog tudni segíteni.

Utóbbi esetén lehet, hogy az egész szakmát meg fogod ítélni. Holott a döntés a tiéd volt.

Lehet dünnyögni, de szerintem bölcsebb alkalmazkodni a helyzethez, mivel mást úgysem tudsz tenni.

+1 lehetőség, ha megoldható, hogy kiterjeszted a keresést, és nemcsak Győrben keresel, hanem a környéken is - hátha.

Sok sikert!

2023. máj. 31. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Van pszichológus kereső facebook csoport, ott találhatsz többet
2023. máj. 31. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!