Volt barátnőm pszichológusnál járt és az alábbit mondta neki. Ez normális?
A pszichológus azt mondta hogy neki egy 5-6 évvel idősebb csávó kell akinek már mindene megvan (egzisztenciálisan) és nem kell semmiért dolgozni. (láttam az exem privát beszélgetéseit, tényleg ezt mondta a pszichológus) Nekem pl még nincs lakásom/házam (29 évesen). Családom nem tud segíteni mert szegények, úgyhogy járom a saját utam, csak sajnos ez sok idő mire beérik. Megpróbáltam mindent megtenni hogy feljebb jussak a lehető legrövidebb úton. Jelenleg 565 a nettóm és épp koptatok egy mérnöki iskolapadot.
Én vagyok a balek hogy ennyi idős koromra csak egy relatív jól fizető állásom, megtakarításom, drágább tárgyi dolgaim (kerékpár etc.) és egy autóm van? :D A pszichológustól etikus volt ilyet mondani?
Tényleg mennyi irigy barom van ezen az oldalon :D El sem tudják képzelni, hogy mennyire könnyű havonta 500-600 ezret megcsinálni, szerencsétlenek :D
Kérdező, te meg nagyon helyesen tetted, hogy otthagytad ezt a mihaszna nőt, így legalább a céljaidra tudsz fókuszálni.
13- Igen, hozzáteszem hogy nappalos munkarendben vagyok és ez a max amit ennél a cégnél ezekkel a papírokkal elérhettem, ezért csinálom a mérnökit.
Alapvetően én is így érzem. Volt a szokásos bűntudatkeltés stb. de nem jött be, azóta hogy nincs sokkal nyugodtabb az életem. Az a baj hogy már egyszer anno voltunk együtt, csak azt gondoltam/mondta hogy megváltozott. Aztán kiderült h nem, sőt rosszabb. Sose szabad újra melegíteni a káposztát.
Rendben van a gondolkozásod és világnézeted, szerintem megbecsülöd majd a párod.
Bár szerintem itt az volt a baj hogy nagyon más a háttér, és persze így nem feleltél meg
Talán, meg a személyisége. Azért na, aki azt kritizálja h mit eszel és iszol meg hogy férfiatlan vagy mert nem rendelkezel egy szakember szerszámaival az önmaga egy vicc.
Volt itt olyan is hogy nem domináltam semmiféle tekintetben, egy normális kapcsolatban mit domináljak a páromon? Max a szexben valamennyire, de ne nekem kelljen már egyedül mindent eldöntenem, mert akkor meg az a baj.
az, good luck for the next one :D
körültekintőbb leszek, az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!