Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás pszichológus előtt,...

Szorongás pszichológus előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el járni és egyébként rendes a pszichológus, semmi rosszat nem mondott de mégis nagyon stresszelek mielőtt megyek hozzá. Gyomoridegem van, kiszárad a szám stb. Zavar az a tudat, hogy neki az, hogy meghallgasson csak egy munka és magában meg lehet, hogy alig várja, hogy elmenjek, hülyének néz... Erre tudok csak gondolni és emiatt alig merek beszélni pedig szeretnék meggyógyulni. Mit tegyek, már azon gondolkodtam, hogy nyugtatót vegyek be előtte de attól meg álmos leszek...

2023. szept. 12. 18:54
1 2
 11/14 anonim válasza:

De ez nem olyan mint amikor veszel egy előregyártott terméket srácok.

Ha érzitek hogy nem működik, menjetek tovább. Higgyétek el van az a pszichológus akivel szembe ha leülsz érzed a figyelmet, hogy neked való és jól tudtok együtt dolgozni.

Ezek a félprofik elveszik a bizalmatokat és ez nem jó.

Csak nektek is meg kell értenetek, hogy ez kicsit olyan mint a cipővásárlás 🫣

Csak azért írom mert nehogy emiatt elforduljatok a segítségtől .

2023. szept. 24. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Én holnap teszem meg a lépést. Jelentkezek pszichológushoz. 43 éves vagyok, 2gyerekem is van es most jönnek kia gyerekkori traumák, amiket teljesen elzártam. Viszont rengeteg mindenben gátolt. Nem élek teljes életet, nulla önbecsülés. Eleve szorongok, de a tudat, hogy segítseget kérjek méginkább nyomaszt, de fel akarok allni. Az én külsőleg erős egyéniségem most dől láthatoan romokba. Mindenki azt hitte milyen erős vagyok. Közben egy kártyavár belül. Fogalmam nincs ezzel mit tudunk kezdeni, de megteszem a lépést, családom miatt.
2023. szept. 24. 22:23
 13/14 anonim ***** válasza:

#12 milyen tüneteket eszlelsz magadon?

Jó, hogy lépést teszel a jobb élet irányába.

2023. szept. 25. 15:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Hat jelentéktelen senkinek érzem magam. Igazából senki se törődik velem ez tovább mélyíti. De el is löktem magamtól a jó embereket. Eleg alapot adott ehhez az első 20 évem otthon. Ezt sikerült magamban tartanom huszonevig. Most felszínre tört és kegyetlenül szenvedek.
2023. szept. 25. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!