Szorongás pszichológus előtt, mit tegyek?
Az elso felet lehet megemlithetned neki, lehet tudna abban segiteni, hogy miert idegeskedsz amikor mesz hozza.
A masodik felevel hat ki nem ertene egyet. Neki ez a munkaja mi mas lenne. Penzt kovetel egy szolgaltatasert - terapiaert. O ebbol el meg. Nem nez hulyenek, nem hinnem hogy alig varja azt sem hogy elmenj, mert akkor minek kezdte egyaltalan el veled pazarolni az idot? Be sem irt volna akkor.
A nyugtatorol milyen nyugtato az?
1: Én közvetlenül nem fizetek neki, mert tb-re járok pszichiáter küldött hozzá, szerintem neki muszáj vállalni akit küldenek vagy nem tudom...
Frontin a nyugtató, ritkán szedem, mert álmos és lusta leszek tőle de hátha segít
2: Köszönöm de nem vagyok én bátor sok idő kellett nekem, hogy elmenjek menni, legalább megpróbáljam, más beszélt rá...
2 hónapja kb. De nem mindennap általában alváshoz szoktam
De néha még akkor is tudok szorongani ha beveszek 2-3-at...
A frontin egy fos. En gyogyszereszetin tanulok, leirom roviden miert.
Ne azt a hulye Frontint szedd hanem a Xanaxot.
Egyszeru pelda kerdezo.
Frontin = poshadt kenyer aminek fele jo
Xanax = tiszta, egesz kenyer
Melyiket akarod enni?
A frontin egy magyar generikum (masolat) fos, hol igy hasznal holnap ugy, hol keves hol sok, inkonzisztens.
Ha lehet csak Xanaxot kerjel.
Igen a Xanaxnal nincs ilyen inkonzisztencia, ott az van hogy mennyi kell es mukodik vagy sem, egyszeru ahogy, kene lennie. Mindkettonek hatoanyaga alprazolam, igen, de mas a gyartas folyamat, az alprazolamot is elo kell valahogy allitani, legyartani, nem a fan terem.
Gondolj itt minosegellenorzesre, terapeutikus hatasok felmerese, szabalyok betartasa, sterilizalas, tisztasag, biohasznosulas valosaga, gepuzemeltetes/tisztitas, karbantartas, ezek mind koltsegek egy gyartonak.
Roviden HUF alapu gyartassal szemben szerinted milyen minosegu lehet egy tobb millard dollaros ceg; Xanaxot az USA Pfizer gyartja, dollar-milliardos ceg altal legyartott termekhez kepest?
Arrol ismert a mi egeszsegugyunk hogy dol a $$$$$$$$$$ bele hogy Frontint gyartsunk rendesen? Ha szerinted igen akkor frontin ezerrel, ha erted amit leirtam, akkor Xanax amibe max importalassal nyulnak bele.
Frontin egy fos: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Nem arra kellene bíztatni egy embert hogy másik sz..rt vegyen be hanem hogy ahhoz is kérjen segítséget amiért szedi valamelyiket… először is … másodszor meg ; azok az emberek mennek pszichológiára ( többség persze.. ) akik segíteni akarnak. Igen, ez a munkája DE ezért választotta!
És ha legközelebb mész figyeld meg rajta hogy valóban figyelmes-e, meghallgat, érdekli amit mondasz vagy nem . De ezt ne a fejedben döntsd el hanem figyeld meg.
Minden oké lesz , ha úgy érzed nem megfelelőt választottál, semmi baj.. menj tovább ❤️
A pszichiáter csak nyugtatót írt fel és pszichológust ajánlott?
Én a 4. alkalom után vagyok pszichológusnál, én is ideges vagyok mindig előtte, mert úgy érzem nem haladunk túl jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!