Aberráció-e, vagy ő csak egy áldozat?
A kérdésem egy itt olvasott válasz alapján fogalmazódott meg, mely probléma már engem is érint.
Súlyos aberráció-e, ha valaki élvezetét leli halott csecsemők-kisgyermekek képeinek nézegetésében? Mi az oka? Lehetséges, hogy saját kisdedkorában történt vele valami? Mesélt nekem, hogy az anyjának ő "becsúszott", nem igazán várták. Szerinte ez a kivetülése az anyja korai érzelmeinek. Valóban lehetséges ez? Vagy tulajdonképpen saját magát gyűlöli?
Sok ilyen tartalmú képet mutatott már nekem a munkahelyen, de én ezektől elborzadok, sőt, sírnom kell. Egyébként sincs oda a gyerekekért, bár bevallása szerint gyakran álmodja, hogy szül egy babát és azt nagyon szereti. Azt viszont nem hiszem, hogy bántana egy gyermeket, egy nagyon bájos, kedves, egyszerű csaj. Kollégám, 20 éves, gyakran beszélgetünk az üres időnkben. Csak komoly válaszokat várok. Köszönöm.
Ez nagyban attól függ, hogy milyen élvezetét leli?
Általában első körben a szexuális élvezet jut eszünkbe. A te olvasatodban mit jelent, hogyan értetted? Ezt fontos lenne tudni. Miből derült ki számodra, hogy ő ezt "élvezi"?
Lehet csak érdekli.Nem tudom,azért szerintem ne így mond neki,hogy "figyelj pszichologushoz kellene fordulnod"ebből tuti úgy érezné,hogy hülyének nézed,Ő pedig megosztotta ezt veled.
Lehet csak azt hitte téged is érdekelnek ezek a képek.
Szerintem nem vagy hibás azért mert kiírtad,végülis ugysem tudjuk kiről van szó.
De ha leírnád mi az a másik dolog amit szeret és tényleg olyan durva lenne,akkor lehet tényleg segítségre van szüksége.Csak célozgass rá,ne mond konkrétan.
Egyértelmű, hogy beteg. A sorozatgyilkosok zöme sem néz ki betegnek, sőt nagyon sok életellenes bűnelkövető még vonzónak is néz ki. Az, hogy egyébként csinos, nem kizáró ok a betegségnél.
Aki meg cseszeget a kérdésedért, annak jusson eszébe, hogy ez egy anonym oldal. Ahogy írva vagyon: amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted.
Na álljon meg a menet....Szerintetek egy ember,aki mentálisan ép,tesz ilyesmit?Ez hátborzongató és nem normális.Ha jómagam ilyen nővel találkoznék,nekem is megfordulna a fejemben,hogy vajon mi baja lehet,hol keresendő a probléma,ami ilyen dolgokra készteti őt?!
Ez bűn,ha utánajár a kérdező a mások véleményének?Ne legyetek már álszentek,ez nem munkahelyi kitárgyalós kérdé.
Lehet hogy ezért le fogtok pontozni, de én is nézek extrém videókat néha pl megráz valakit az áram.Olyankor mindig elgondolkozok hogy ennyi,rossz helyre nyúlt, vagy rosszul ugrott a szikláról,és ennyi az élete..:/
És normális vagyok:) Egyszerűen csak érdekelnek az ilyen dolgok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!