Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy bipoláris, hogy nyugszik meg?

Egy bipoláris, hogy nyugszik meg?

Figyelt kérdés
Szeden a bogyóim, sokszor nem zavar semmi, aztán rámjön a depi és nemtudom mit csináljak. Van lesz@rom tabletta? Vagy egyek csokit?
2023. máj. 23. 16:00
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Én is azt szoktam. AWS Fekete részem. Ilyenkor olyan gondolataim vannak magammal kapcsolatban ami a nyugalom megzavarására alkalmas, de engem megnyugtat.
2023. máj. 26. 12:04
 32/34 anonim ***** válasza:
Ki az az idióta, aki lepontozza a teljesen korrekt válaszokat? Egyáltalán, ez hogy működik? Mert egy ember nem is elég ahhoz, hogy lepontozzon. Most megnéztem, három darab 75 százalékos válaszoló csinálja. Gondolom egy és ugyanaz az ember, három nicken. De hogy ennek mi értelme van??
2023. máj. 26. 15:22
 33/34 anonim ***** válasza:
32: Hát nem annyira meglepő, hogy mentális egészség kategóriában van néhány... zűrös elmeállapotú egyed, nem? :)
2023. máj. 26. 15:24
 34/34 A kérdező kommentje:
Onnan tudod, hogy hasznos választ adsz, hogy lepontozzák. Ha a válasz haszontalan, de olyan amit a "társadalom elvár", akkor felpontoznak. A pontokkal ne foglalkozz. Én se teszem.
2023. máj. 26. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!