Egy bipoláris, hogy nyugszik meg?
Figyelt kérdés
Szeden a bogyóim, sokszor nem zavar semmi, aztán rámjön a depi és nemtudom mit csináljak. Van lesz@rom tabletta? Vagy egyek csokit?2023. máj. 23. 16:00
21/34 anonim válasza:
De, hogy jön, délelőtt pörögsz este meg letargiába esel vagy mi?
Meg mit jelent a pörgés, hogy világmegváltóan boldog vagy este meg pánikroham?
22/34 A kérdező kommentje:
A depreszió okát kezelték, de az antidepreszánsaim tovább rontottak a dolgon. Mellette frontint írtak, de úgy se volt jó. Kaptam paroxant, attól extrém mániám lett az erre jellemző öszes tünettel. Aztán olyan depis lettem, hogy az ágyon ültem az őrület határán és este 10 után beszéltem telefonon a pszichológusommal, hogy valószínűleg bolond vagyok. Utána lamolepet kaptam, ami allergiás reakciót válltott ki. Most depakinet van. Az most jónak tűnik. De így is tegnap le akartam szúrni magam, ma meg barátaim nemértik, hogy mitől vagyok felpörögve. Pár órája még majdnem aludtam.
2023. máj. 24. 19:10
23/34 A kérdező kommentje:
Most pl a pörgés, hogy nagyon boldog vagyok, csinálnék mindent, futkosok, sorolom a holnapi teendőimet olyan lelkesedéssel, mintha már most nekikezdhetnék.
2023. máj. 24. 19:11
24/34 anonim válasza:
De a sima depresszio is ilyen nem, hogy vannak hullámvölgyei az embernek.
Vagy ez egész évben ilyen minden nap?
Csak kíváncsi vagyok, hogy kell elképzelni
26/34 anonim válasza:
25-ös, így már világos, a sima depressziós embernek általában kikelni sincs kedve az ágyból, nem hogy világmegváltó dolgai legyenek, mint a bipolárisnak ezek szerint, már ha jól értelmeztem.
27/34 A kérdező kommentje:
24-es. 3 hétig volt hullámvölgy. Utána a pszichiátriára kerűltem mert felvázoltam, hogy hogy és mikor ölöm meg magam. Utánajártam a dolgoknak és elkezdtem felkészülni a rituális öngyilkosságra.
2023. máj. 24. 19:22
28/34 anonim válasza:
26
Így van. A régi neve (a mániás depresszió) teljesen jól leírja ezt a betegséget. Mániában csoda jól érzed magad, csak éppen a környezeted dilizik be tőled, depresszióban meg csak fekszel az ágyban és vegetálsz... És sajnos a depressziós szakaszok szoktak jóval hosszabbak lenni.
29/34 anonim válasza:
Értem, köszi, mentek a zöld szavazatok.
30/34 anonim válasza:
Én általában ledarálom magamat zenével, egy dalt meghallgatok 300x egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!