Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy bipoláris agreszív?

Egy bipoláris agreszív?

Figyelt kérdés
Elvileg bipoláris vagyon. Néha indokolatlanul felrobbanok az idegtől. Még veszekedni is szoktam mostanság. Pedig alapjában nagyon nyugodt voltam állansóan.
2023. máj. 16. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Nézz utána mi a bipoláris depresszió, milyen tünetei vannak. Ennyiből nem lehet megállapítani, de ha csak ez a tünet, az nem bipoláris.
2023. máj. 16. 21:43
 2/8 A kérdező kommentje:
A pszichiáter, pszichológus és háziorvos egyöntetűen bipolárisnak diagnosztizált. Órák óta ideges vagyok, de nemtudom miért.
2023. máj. 16. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Szintén bipoláris vagyok, de sose voltam agresszív 🙂
2023. máj. 16. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Ma annyi mindenkinek szar napja van h simán lehet a csillagok állása.

Már elegem van a mai napból és ideges vagyok.

Ha eddig nem. Volt ilyen. Bajod akkor nem. Kell belegondolni mindent

2023. máj. 16. 22:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Volt ilyenem, amikor depreszió ellen kezeltek, oedig bupoláris voltam. Akor vagy 2 hétig balhés voltam.
2023. máj. 17. 04:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Bipoláris vagyok és nagyon nyugodt ember és türelmes,de viszont tudok hirtelen nagyon agressziv lenni ha olyat szol valaki.
2023. máj. 19. 09:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Én olyan nyugodt vagyok, hogy barátaim és kollégáim 8 év alatt egy rosz szót nem hallottak tőlem. Most olyan ideges és agreszív voltam, hogy barátaimnak kerekedett a szeme, hogy mi van. Semmi okom nem volt rá. Ha megkérdik, hogy miért örjöngök, nem tudtam volna megmondani. Kiderűlt, hogy a hangulatstabilizálóm egy ritka mellékhatása volt. Lecserélték.
2023. máj. 19. 09:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Szintén zenész. Én sokszor vagyok agresszív,pedig nem akarom
2023. máj. 19. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!