Egy bipoláris agreszív?
Figyelt kérdés
Elvileg bipoláris vagyon. Néha indokolatlanul felrobbanok az idegtől. Még veszekedni is szoktam mostanság. Pedig alapjában nagyon nyugodt voltam állansóan.2023. máj. 16. 21:23
1/8 anonim válasza:
Nézz utána mi a bipoláris depresszió, milyen tünetei vannak. Ennyiből nem lehet megállapítani, de ha csak ez a tünet, az nem bipoláris.
2/8 A kérdező kommentje:
A pszichiáter, pszichológus és háziorvos egyöntetűen bipolárisnak diagnosztizált. Órák óta ideges vagyok, de nemtudom miért.
2023. máj. 16. 21:51
3/8 anonim válasza:
Szintén bipoláris vagyok, de sose voltam agresszív 🙂
4/8 anonim válasza:
Ma annyi mindenkinek szar napja van h simán lehet a csillagok állása.
Már elegem van a mai napból és ideges vagyok.
Ha eddig nem. Volt ilyen. Bajod akkor nem. Kell belegondolni mindent
5/8 A kérdező kommentje:
Volt ilyenem, amikor depreszió ellen kezeltek, oedig bupoláris voltam. Akor vagy 2 hétig balhés voltam.
2023. máj. 17. 04:22
6/8 anonim válasza:
Bipoláris vagyok és nagyon nyugodt ember és türelmes,de viszont tudok hirtelen nagyon agressziv lenni ha olyat szol valaki.
7/8 A kérdező kommentje:
Én olyan nyugodt vagyok, hogy barátaim és kollégáim 8 év alatt egy rosz szót nem hallottak tőlem. Most olyan ideges és agreszív voltam, hogy barátaimnak kerekedett a szeme, hogy mi van. Semmi okom nem volt rá. Ha megkérdik, hogy miért örjöngök, nem tudtam volna megmondani. Kiderűlt, hogy a hangulatstabilizálóm egy ritka mellékhatása volt. Lecserélték.
2023. máj. 19. 09:35
8/8 anonim válasza:
Szintén zenész. Én sokszor vagyok agresszív,pedig nem akarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!