Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Minden bipoláris eltompul a...

Minden bipoláris eltompul a gyógyszerétől?

Figyelt kérdés
Kaptam lamolepet, de azóta sokat ásítok. Meg fáradtabb vagyok. Nem állmos, csak fáradtabb. Mintha kevesebb lenne az energiám.
2023. máj. 14. 17:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Igen.pont ez a cél!
2023. máj. 14. 17:58
 2/20 A kérdező kommentje:
Éjjel 9 órát aludtam, de délután 4-kor már be akartam esni az ágyba aludni. Most is nyomkodom a mobilt, öszefolynak a szavak és esik le a fejem.
2023. máj. 14. 18:03
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem baj. Ez teljesen normális hogy fáradt vagy. Dolgozik a gyógyszer.
2023. máj. 14. 18:07
 4/20 anonim ***** válasza:
Igen, pihenni kell. Idővel jobb lesz .
2023. máj. 14. 18:07
 5/20 A kérdező kommentje:
De fura, hogy amikor éjjel dolgozok, akkor nem vagyok fáradt. Néha még reggel 6-kor dúdolgatok és az újjammal dobolok a gépeken. Meg mondom a többieknek, hogy gyerünk nyomjuk meg. Ők meg alig látnak ki a szemükön.
2023. máj. 14. 18:16
 6/20 anonim ***** válasza:

Írtad hogy bipolaris vagy. Ennek tünete a hipomania vagy mánia. Ezt tapasztalod reggel 6kor.

Nem kéne éjjel dolgoznod ilyen betegen.

2023. máj. 14. 18:21
 7/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy csak erre a munkára vagyok alkalmas. Meg igazából szeretem is és nem fizet roszul. A kolegák is jók. Szeretek velük beszélgetni meg tréfálkodni.
2023. máj. 14. 18:27
 8/20 anonim ***** válasza:
Mi az hogy csak erre vagy alkalmas?
2023. máj. 14. 18:29
 9/20 A kérdező kommentje:
Irodai munkára nem vagyok alkalmas. A papírok olvasása és rendezése kiidegel. Meg jön a főnök, hogy holnapra le kell adnom azt a papírt vagy valamit. Nehezemre esik egy papírt elolvasni. Amikor mániás voltam odaadtam egy barátomnak a szépkártya regisztrációs papírt mert túl unalmas volt olvasni. Inkább ugráltam az ágyon. Emberek közt nem tudok dolgozni. Nem lehetek kasszás, futár meg semmi. Dadogok és nagyon szorongok idegenek között. Gondoltunk rá, hogy lehetnék hivatásos sofőr. Az se lehetek, mert az egyik szemem tökéletes, a másikkal meg alig látok. Más opció meg nem nagyon van, csak a gyári munka ami 4 műszakos.
2023. máj. 14. 18:36
 10/20 anonim ***** válasza:
Értem és megértem. Viszont a gyári munka 4 műszakban nem fog használni az egészségednek.
2023. máj. 14. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!