Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Minden bipoláris eltompul a...

Minden bipoláris eltompul a gyógyszerétől?

Figyelt kérdés
Kaptam lamolepet, de azóta sokat ásítok. Meg fáradtabb vagyok. Nem állmos, csak fáradtabb. Mintha kevesebb lenne az energiám.
2023. máj. 14. 17:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Lehet. De tényleg sokat gondolkodtunk barátaimmal együt, hogy milyen munkát tudnék vállalni. Csak a gyárit tudtuk kihozni mint lehetséges munka. Lehetnék pl ablakmosó is, de azok álltalában magas épületeken lógva mosnak ablakot, (már ha magyarországon van ilyen) az se lehetnék. Még egy létrán is tériszonyom van. Tényleg kellene egy komoly szakember aki tudna nekem valami munkát javasolni.
2023. máj. 14. 19:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Takarító, biztonsági őr, portás, útburkoló, úszómester, beteghordó, építkezési dolgozó, segédmunkás stb
2023. máj. 14. 19:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Kukás
2023. máj. 14. 19:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Ezeknek a munkáknak a nagyja nagyon alulfizetett. Anyiból nehéz megélni. Beszélgetek a mesterséges inteligenciával. Azt mondta, hogy beszélhetek a pszichológusommal arról, hogy kell e munkát válltanom és ő tud ajánlani valami karier terapeutához vagy mihez aki segít abban, hogy milyen munkára vagyok még alkalmas. Amúgy próbáltam jelentkezni kukásnak mint legelső munka, de az állásinterjúra se hívtak be.
2023. máj. 14. 19:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Dehat hetekbe telik, amig egy ilyen gyogyszer kifejti a jo hatasat. Addig meg rosszabb is lehet. Turelem.
2023. máj. 14. 19:25
 16/20 A kérdező kommentje:
Hát vagy 2-3 hete szedem. Azóta van olyan néha, hogy felpattanok az ágyról kicsit bulizni, máskor meg öszeverem magam, hogy megnyugodjak. Lehet, hogy időnkell neki, de ez nem túlzott ingadozás?
2023. máj. 14. 19:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy amúgy?
2023. máj. 14. 19:35
 18/20 A kérdező kommentje:
28
2023. máj. 14. 19:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Lamolep a legjobb bipolárisra. Hány miligrammot szedsz ? Én 200at. Éjszakai munka nem kéne pedig.Amugy megértem hogy mást nem tudsz vállalni. Én segédmunkás vagyok de el se tudom képzelni hogy mi lenne ha idegenek közt kéne meloznom.szoronganék mint a picsa.
2023. máj. 19. 09:21
 20/20 A kérdező kommentje:
200-ta. Bőrkiütésem lett, hólyagos kiütésem, vakaróztam mindenhol, étvágycsökkenés, erős feledékenység, ideges és agreszív viselkedés... Lecserélték. Ezt is.
2023. máj. 19. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!