Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy bipoláris, hogy nyugszik meg?

Egy bipoláris, hogy nyugszik meg?

Figyelt kérdés
Szeden a bogyóim, sokszor nem zavar semmi, aztán rámjön a depi és nemtudom mit csináljak. Van lesz@rom tabletta? Vagy egyek csokit?
2023. máj. 23. 16:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Tehát a szenvedést akarod megszüntetni.
2023. máj. 24. 08:12
 12/34 anonim ***** válasza:
És ha nem lenne szenvedés?
2023. máj. 24. 08:13
 13/34 A kérdező kommentje:
Ha nem emlékeznék a gyerekkoromra, boldogan élnék míg meg nem halnék. 90 évesen végelgyengülésben.
2023. máj. 24. 08:54
 14/34 anonim ***** válasza:
64%
Nem teljesen értem a kérdésed. Ha bipoláris vagy, akkor tudod jól, hogy sajnos az ember hol depressziós, hol jobban van, még gyógyszerszedés mellett is. Miért az a kérdés, hogy hogyan nyugodhatnál meg? Mire gondolsz?
2023. máj. 24. 10:07
 15/34 A kérdező kommentje:
Arra, hogy nemrég derűlt ki, hogy az vagyok, jelenleg pszichológusom sincs és nemtudok semmit erről a bipoláris dologról.
2023. máj. 24. 11:23
 16/34 anonim ***** válasza:
64%

15

Ja, értem. Hát igen, senki nem lesz iszonyatosan boldog egy ilyen diagnózistól... De ha vannak gyógyszereid, akkor gondolom pszichiáternél jártál már, meg gondolom a neten olvastál ezt-azt róla?

2023. máj. 24. 11:34
 17/34 anonim ***** válasza:
64%

Ha egy szakembernek azt mondod, hogy néha jó kedved van néha rossz egyből mondják hogy bipolaris.

Mintha az élet csak arról szólna, hogy évente 1x van rossz kedve az embernek.. utána már ezzel a tudattal kelsz, hogy az vagy és megjobban berant a negatív spirál

2023. máj. 24. 11:35
 18/34 A kérdező kommentje:
Depresziósnak kezeltek, de roszul reagáltam a gyógyszerekre. Aztán a gyógyszerekre adott reakcióimbóp jöttek rá, hogy bipoláris vagyok. Arra is kaptam egy hangulat stabilizálót ami allergiás reakciót és dührohamot, agreszív viselkedést váltott ki, így ahejett kaptam egy másikat. Pszichológusom másfél hónapja nincs, még egy hónapig nem is lesz. Olvastam ezt azt. Pl az megnyugtat ha egészségesen eszek. Azt nehezen hiszem el, hogy ha sírok és meg akarom ölni magam, akkor megnyugtat ha répát rágcsálok.
2023. máj. 24. 12:56
 19/34 anonim ***** válasza:
De nem az okát kéne feltárni / kezelni ami a depressziót okozza? Attól csak nem lehetsz depressziós, ha minden klappol az életedben.
2023. máj. 24. 14:31
 20/34 anonim ***** válasza:
A bipoláris diagnozishoz az kell,hogy legalább egyszer mániás legyél.ami azt jelenti hogy iszonyatosan pörögsz és nagyon boldog vagy.aztán jön a mély erős depresszio. Én lamolepet szedek rá de még ez mellett is ingadozok.te mit szedsz ?
2023. máj. 24. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!