Mit tegyek ha képtelen vagyok kimenni a házból és már ide sem tudok elmenni?
Figyelt kérdés
Szorongásos beteg vagyok. Pszichiáterhez járok, gyógyszert szedek, de nem javulok. Külföldön élek 20 éve. Itt van egy szociális segítőm, akihez el kell járnom bizonyos időközönként, mert átmeneti segélyt kapok az államtól. Viszont ma annyira rottyon vagyok, hogy sírógörcs kerülget attól is, hogy felöltözzek, kikeljek az ágyból. Mindentől félek, attól is, hogy a szomszédaim meglátnak, ha kilépek. Vagy hogy rosszul leszek az utcán. Egy nyomoréknak érzem magamat, de erre a beszélgetésre már muszáj lenne elmennem, mert múltkor is átrakattam az időpontot. Ha meg megvonják tőlem ezt a pénzt, akkor dolgoznom kell, de attól ugyanúgy rettegnék (ha nem home office), mert minden nap ki kéne járnom emberek közé. A gyógyszereknek és a terápiának segítenie kellett volna, de csak egyre rosszabb, én meg egy életképtelen szarnak érzem magam, aki ennyit sem tud magáért megtenni, hogy elmegy egy ilyen megbeszélésre. :(2023. máj. 15. 11:13
21/22 A kérdező kommentje:
Remélem. Mondjuk a mostani nem túl szimpatikus, így adok az újnak egy esélyt. Hátha jobb lesz. Csak félek a változásoktól.
2023. máj. 23. 00:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!