Kezdünk átmenni amerikaiba, hogy egyre többen járnak pszihológushoz?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre több embertől hallom ezt, hogy ilyen olyan gondok miatt lélekgondozókhoz hordják a pénzüket. Ok vannak súlyos esetek akiknél tényleg indokolt, sőt erősen ajánlott de szerintem a többség csak pénzért picsog, a helyett, hogy a sarkára állna és rendbe tenné a dolgait.2023. máj. 3. 10:40
32/57 Daniel Prime válasza:
@31 Igen, az.
A kérdező csak arra vágyik, hogy hirdethesse valahol az orvosellenes nézeteit.
33/57 anonim válasza:
Vagy hogy hergelje a gyakori népét,mert nincs jobb dolga xD
34/57 A kérdező kommentje:
Csak azt lehet hergelni aki bele is megy! Van itt többszáz kategória, egyszerűen tovább is lapozhatsz ha nem tetszik a véleményem. De valahogy a kegtöbben belső kényszert éreznek, hogy beleálljanak abba amivel nem értenek 1et.
2023. máj. 3. 15:48
35/57 anonim válasza:
De amikor ezt a kérdést kiírtad,ne mondd, hogy nem számítottál rá, hogy lesz,aki nem ért egyet veled.
36/57 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Viszont nem provokációnak szántam.
2023. máj. 3. 17:42
37/57 anonim válasza:
Egy ideális társadalomban az állam fizetné mindenkinek a megfelelő pszichológiai ellátást és az is persze fontos lenne, hogy ezzel akár minden ember éljen, mert a lelki problémák elkerülésében és a megfelelő élet vezetésben és konfliktus kezelésben mindenkinek tudna segíteni.
38/57 A kérdező kommentje:
Mindenkinek pszihológus. Ez az!!
Mondjuk ha mindenki megpróbálna rendesen viselkedni a másikkal sokkal kevesebb lelki probléma lenne. Egyik gyökér kicsinálja pszihésen a másikat és után megy egy harmadik balfaxhoz telesírni a párnát.. szép új világ ez! :D
2023. máj. 3. 20:06
39/57 anonim válasza:
Tudod ez a szülői hátteren is sokat múlik sőt a legjobban, mindig annak a legnagyobb és legbunkóbb a jelleme/megnyilvánulása akivel nem foglalkoztak eleget a szülők. Ezért adja ki a társain, hogy valahol megpróbáljon érvényesülni. Ha több jó szülő lenne és csak azok lennének egy kellemesenb világban élhetnénk. Nem lenne olyan hogy egymást bántják a munkahelyen, nem lenne iskolában szekálás, vagy annyi öngyilkosság stb. Mert ez mint a szülőkön múlik. A te korosztályodon és az előző korosztályon mullott, meg persze az enyémen mostmár. Ha több elismerést szeretetet figyelmet kapott volna több gyerek gyerekkorában köztük te is. Akkor nem lenne ennyi elkeseredett ember. Ezért nem szabad senkin se pálcát törni. Mert rajtad is lehetne ugyanúgy. Én se hittem a pszichológiai dolgokban de úgy vagyok vele hogy hiába megpróbáltam egyedül az nem fog menni mert kell más aki okosabb nálam és jobban ért hozzá.
40/57 anonim válasza:
Még ki egészítve, ne bántásd a másikat azért mert téged is bántottak és mert rossz napod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!