El kéne mennem pszihológushoz újra? Velem van a gond?
Figyelt kérdés
3 évvel ezelőtt meghalt az akkori barátom, amibe majdnem beleőrültem. Teljesen még mindig nem dolgoztam fel, sőt, azthiszem..soha nem is fogom. Egy nagy űrt hagyott bennem, és akkoriban majdnem öngyilkos lettem. Ezért jártam pszihológushoz aki sokat segített, de ez régebben volt. Van egy új barátom, akivel fél éve vagyok együtt, imádjuk egymást, de mindig attól félek, hogy őt is elveszítem. Betegesen aggódok érte állandóan, nem szeretném ha megismétlődne a múlt. Nem normális amit csinálok, volt is ebből veszekedés mert túl gondolok mindent.2021. szept. 21. 20:25
2/3 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz, igen. Csak segíthet, de az biztos, hogy semmiképp sem árthat. Egyébként valahol normális, amit érzel, nehéz lehet neked ez nagyon, hogy legyőzd ezt a félelmedet. Kérj segítséget bátran!
3/3 anonim válasza:
Menj el inkabb egy biztositohoz . Azok megmondjak,h mennyi a valoszinusege a halalanak egy eletbizfositasi kotveny segitsegevel.
Olcsobban kijossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!