Anyám normális? Tényleg velem van csak itt gond?
Figyelt kérdés
Sikeresen reggel fél mentem hozzá ősze is kaptunk. El kezdett ordítani, trágárul beszélt így fel vettem a kesztyűt visza vágtam neki én is. Ordít tiszta ideg erre ezt vágja a fejemhez hogy szedjek be nyugtató és tiszta ideg vagyok mikor halál nyugodtan beszéltem hozzá nem ordítottam ellenben ő velem igen. Normális? O ordít tiszta ideg és én nyugtatozzam be magam miatta?2021. ápr. 24. 09:21
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg mindkettőtöknek van valami baja.
2/7 anonim válasza:
Megjött mindkettőtöknek, vagy mi a szitu?
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces :)
2021. ápr. 24. 09:29
4/7 anonim válasza:
Az alma nem esik messze a fájától.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is sikeresen reggel felmentél.
6/7 anonim válasza:
Ha olyan jól tudjátok kifejezni magatokat szóban, mint írásban, akkor simán lehet, hogy csak elbeszéltek egymás mellett. Nem értitek mit akar a másik
7/7 Bory_Gilmore válasza:
Ha ez gyakran előfordul, lehet, hogy fel kéne keresnetek egy pszihológust. Nem kell tőle parázni. Csak beszélgetsz valakivel, aki senkinek sem mondja el a titkaidat, és talán még segíteni is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!