Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az anyám normális? Mi a célja...

Az anyám normális? Mi a célja ezzel?

Figyelt kérdés
Folyton le se s**r egész nap, csak akkor érdeklem, mikor nem eszek és pszichiáterhez kell vinni. Aztán persze mindig csak azzal jön hogy milyen egy k**va vagyok mert már volt életemben 2 randim. És hogy csak a pénz érdekel és csak azért beszélek az apámmal és a nagyanyámmal hogy legyen pénzem... És mondja hogy örülne ha elköltöznék. Mit csináljak? Legszívesebben elmennék de annyira szeretem a szobámat, nincs szívem itthagyni... még a tesóim se érdekelnének... mit tennétek a helyemben?

2020. febr. 15. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van hová menned, akkor csomagolj.
2020. febr. 15. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmúltál 18 akkor uccu neki, nehéz lesz de megéri!
2020. febr. 15. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem két lehetőséged van. Vagy kiosztod az anyád, vagy elköltözöl. Bár a kettő nem is zárja ki egymást..
2020. febr. 15. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
8%
Gondolom azért "kell" pszichiáterhez vinni, mert neki is megvannak a saját bajai. Most ha le se szarod mi van vele akkor oszd ki, költözz el de ha jelent valamit neked a családod akkor inkább próbáld meg vele megbeszélni, hogy rosszul érint amikor ilyeneket mond rád.
2020. febr. 15. 23:32
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Klimaxos.
2020. febr. 15. 23:35
 6/7 anonim ***** válasza:
32%

"csak akkor érdeklem, mikor nem eszek és pszichiáterhez kell vinni"

Vagyis MÁR pszichiáterre van szükséged. Nyilván nem véletlenül.

Szerintem egyrészt vele beszéld meg a gondjaidat, azért jársz hozzá, másrészt nyilván anyádnak is meg van a maga problémája - például veled.

A helyedben elgondolkodnék azon hogy mit tettem annak érdekében hogy az anyám akarjon velem foglalkozni - és mit tettem azért, hogy ne akarja ezt. Hogy miért is olyan fontos nekem ennyi idősen, hogy az anyám velem foglalkozzon. Készíts egy őszinte mérleget, nem szépítve a dolgokat, majd az eredményét beszéld meg a pszichológusoddal.

Nekem sem volt az anyám egy minta szülő, tehát nem mondom azt hogy te vagy a hibás a dologban. Egy dolgot tudtam biztosan amikor még otthon laktam, hogy olyan anya nem akarok leni mint ő volt. Nem is lettem olyan. De ahhoz hogy valós képet tudj alkotni, valós válaszokat kell magadnak adnod. Ha te is hibás vagy a dologban amiért anyád nem foglalkozik veled annyit amennyit szeretnéd - akkor tegyél róla, hogy legyen kedve veled lenni. Pl. mutasd meg hogy nem csak a pénz érdekel, hogy ő is fontos neked és nem csak azt várod el hogy te legyél fontos neki. Egyél, hogy ne kelljen amiatt aggódnia hogy nem eszel!

Próbáld meg beleképzelni magad az ő helyzetébe, hogy nem csak veled kell foglalkoznia, hanem a testvéreiddel is, a munkájával is és a háztartással is. Figyeld meg hogy mennyi ideje marad a kötelező és fontos tevékenységei mellett - és mennyi neked. Talán megpróbálhatnál te együtt csinálni vele olyasmit amit amúgy is meg kell tenni. Ha főz, mehetnél te hozzá és kicsit besegíthetnél - közben tudnátok beszélgetni.

2020. febr. 16. 00:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki 🤗
2020. febr. 19. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!