Nem lesz abból gond, hogy Budapest belvárosában ezres nagyságrendű tömeg iszogat csoportokban maszk nélkül?
A tököm tele van már ezzel az álszent, pánikkeltő, kettős mércével, amit most mindenki előad.
Úton-útfélen megy a sápítozás, hogy "úristen, kiültek az emberek a teraszokra és mindmeghalunk!!!", de az meg eddig rohadtul nem zavart senkit, hogy a boltokban és a tömegközlekedésen is egymás hegyén-hátán tömörültek az emberek. Az bezzeg nem volt baj. De a teraszokra üléstől majd biztos fellendül a negyedik hullám, attól b*zmeg, csak ott támadhat a vírus.
És ne jöjjön nekem senki azokkal a nyamvadt maszkokkal, el ne képzeljétek, hogy azok komoly védelmet nyújtanak, ha a boltban vagy a buszon vagy benne emberek között.
Nyilván van rizikófaktor, de vegyétek már figyelembe azt is, hogy a vendéglátóhelyiségeknek is most már szükségük van a bevételre, plusz nem lehet örökké félelemben élni, hagyva, hogy ez a rohadt vírus határozza meg az életünket.
Azt egy jó darabig várhatjátok még, hogy teljesen eltűnjön az emberek életéből, addig is viszont meg kell tanulni együtt élni vele valahogy.
1. Nincs semmi pánikkeltés itt. Ez csak egy jól megalapozott kérdés volt.
A boltokban eddig nem tömörültek az emberek. Legalábbis ahol én voltam, ott nem.
Tömegközlekedés lazítására ingyenes parkolás volt.
Légy szíves linkelj egy tudományosan jól alátámasztott írást arról, megbízható forrásból, hogy a maszk miért nem ér semmit.
Ha a vendéglátóegységeknek szükségük van bevételre, akkor a vírus bizony megszeppen és visszahúzódik a vendéglátóhegységekből, bizony!
Így van, próbálj meg együtt élni a vírussal, lehetőleg szimbiózisban. Csak probléma, mi van, ha beledöglesz?
Ennyi marhaságot, áruld már el, honnan szedtél össze?
De lehet, lemaradtam valamiről, és a vírus visszavonulót fújt. De jó, akkor most már lehet csinálni mindent! Hogy erre nem is gondoltam, Hurrá, hurrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!