Valaki segíteni? Tegnap budapest belvárosában elhagytam a telefonom tárcám irataim táblagépem. Nem emlékszem semmire.
Figyelt kérdés
2018. okt. 15. 09:17
3/13 anonim válasza:
Nem te szaladgáltál pucéran a metróban?
4/13 anonim válasza:
Az öszödi beszéd sincs meg? Pedig az tényleg nagy böszmeség volt...
5/13 anonim válasza:
Ha nem tudsz hívni akkor kérd a közönség segítségét vagy feleztesd el a számítógéppel
6/13 anonim válasza:
Amúgy meg részegen én is hagytam már el dolgaimat...xD
7/13 anonim válasza:
Írd ki Pesten Hallottamba, hátha.
8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítőkészséget,a vicces hozzászólásokat is,nem én rohangáltam mezittelenül.ruha az volt rajtam mikor haza értem,csak mindenem fáj,hiányoznak a dolgaim,és nagyon el vagyok keseredve.
2018. okt. 15. 10:47
9/13 A kérdező kommentje:
össze vagyok rugdosva,eltűnt majd 400.000.-leszarom,az csak pénz.lesz új telefon,pótolom az iratokat,a legfontossabbat nem veszítettem el,a páromat aki itthon várt és ápol,mert szeret
2018. okt. 15. 11:06
10/13 anonim válasza:
Akkor mi a phasz van. Ott a segítséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!