Miért hiszik azt az emberek, hogy veszélyes este Budapest belvárosában sétálgatni?
Milliószor voltam már este a belvárosban és leszek is, sőt nem is csak ott. Éjfál után is és előtt is. Hétvégén néha látni részeg embereket, de azok is csak szórakozó fiatalok vagy túristák, illetve alkesz hajléktalanok akik szintén ártalmatlanok. Hétköznap gyakorlatilag üres minden és csak nyaraló túristákat látni a kiülős helyeken.
Egyszer nem volt olyan, hogy belémkötöttek, csúnyán néztek vagy beszóltak volna vagy, hogy úgy éreztem, hogy veszélyben vagyok. Nem értem miért mondják: "jajj, ne menj ki este egyedül az utcára, mert meglopnak, megkéselnek, stb."
Jah, a férjem se félne sehol 110kg + és 2m+, de én 160 centis csajként nem mennék sehova éjjel, egyedül.
Elég ostobának kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt ne értse meg, és püffögjön, miért mondják sokan, miért veszélyes pl. Bp-n éjjel egyedül mászkálni.
Szerencséd van,örülj neki. Leírom nőkent miken mentem át ck.2 ev alatt:
Kb.5-ször néztek kurvának
- egyszer meg is rángattak
- le akartak szúrni
- több balhé részeg csövesekkel, többszöri veréssel fenyegetés
- állandó hajnali balhék szemtanúja ( hajnalban jártam dolgozni).
- munkahelyemre ejjel betört bedrogozott retek
Csak ennyi kb.ami eszembe jut, szerencsére a méretem ellenére (158 cm, 50 kg) pofám van meg spiritusz (szabolcsi lány vagyok) de bőven elég volt Bp-ből. Hazaköltöztem,itt még nincs ekkora baj.
Miért lenne gyökér?
Kíváncsi vagyok arra is, hogy én miért lettem lepontozva? (#4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!