Budapest belvárosában tudnátok mondani jó randi programokat?
Figyelt kérdés
(Tudom, furcsa hogy hajnali 4kor teszem ki ... egyetem ... mérnöki szak .. vizsgaidőszak kezdete)
Van egy lány, akivel még nem komolyak a dolgok. Most találkozunk másodjára és nem akarom elvinni "klasszikus módon" egy kocsmába lerészegedni és felvinni a lakásomba, hanem valami taralmas programot keresnék ami nem túl gondolt azaz ne ilyesszem el a komolyságával.
Pl.: Eddig a minigolf tűnik a legjobb ötletnek.
Csak kíváncsi vagyok mások ötleteire. Már van pár, de talán találok jobbat vagy éppen feltankolok ötletekkel egy ideig. :D
2019. máj. 22. 04:53
1/1 anonim válasza:
Nekem még olyanok jutottak eszembe, hogy van ez a trambulin parkos dolog, fallabda, falmászás (mondjuk azt nem tudom van-e a belvárosban), nagy divat mostanában a szabaduló szoba, van a felnőtteknek való játékpark, esetleg valami jó múzem ha vevők vagytok rá, valami színházi előadás, vannak ilyen interaktívabbak, meg vannak Last Minute színházjegyek, így aznap is el tudjátok esetleg dönteni, hogy este találtok-e valami olyat ami tetszik, és még spontánnak is tűnik. Most töb ilyen jellegű hirtelen nem jut eszembe persze vannak még a klasszikusok: séta este a belvárosban, valami jó kávé/forrócsoki, Margitsziget stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!