Előfordulhat olyan, hogy valami hivatalos ügyben csakis telefonon keresnek, és ha nem érnek el akkor gond lenne belőle?
Pl. bank, okmányiroda, nem is tudom. Van olyan, hogy fontos, hivatalos ügyben csak és kizárólag telefonon keresztül próbálják elérni az embert?
Rettenetesen sok call centeres hívást kapok munkaidőben, késő este, hétvége kora reggel, szóval nagyon zavaró időpontokban. Tiltogatom őket persze egyesével, de mindig van következő.
Szeretném letiltani, hogy ismeretlen számról érkező hívás kicsörögjön nálam.
Csak nem tudom, hogy ez jár-e valami "veszéllyel", származhat-e belőle károm.
Köszönöm
Én is így gondolom, a bankom levélben, emailben szokott keresni. Volt már ügyem a rendőrséggel (értsd: feljelentést tettem) ők is levélben kerestek. A villany, internetszolgáltató szintén levelet, emailt küld.
Munkahelyemről mindenkinek a telefonszáma el van mentve, aki szokott keresni telefonon, bár ez se gyakori.
Nincs gyerekem, vagy más hozzátartozóm aki miatt csak engem tudnának keresni.
Oltás miatt is kereshettek,ha regisztráltál.
Na,ők nem hiszem,hogy levelet küldenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!