Ki szokta még meg ölelni a pszihológusát távozáskor? Vagy egyáltalán szabad az ilyesmi?
Engem egyszer a férfi pszichológus akart megcsókolni (a hátamat cirógatta gyengéden sokáig, amikor eltört nálam a mécses...)
Vicces volt, amikor utánam futott több emeletet, hova siettem el annyira a közeléből... igyekezett megvigasztalni, ami eléggé jól sikerült a jelek szerint. :)
De figyelmeztetnem kellett, hogy HÁZASEMBER - nem szabad "kikezdeni" egymással! (Kicsit nehezen "vette a lapot", de aztán megértette...)
Ez már elég régen történt, azóta nem igazán találkozunk, nem keresem a társaságát - DE A PÁROMAT MAJDNEM MEGTALÁLTAM - akivel nemrégen VÉGLEG szétváltak az útjaink...
46/N
azért az ölelés apropója se mindegy :))))
Én a suliban a lelki gondozót a beszélgetéseink után megöleltem (szintén házas férfi) de tiszta volt hogy miért s utána a kapcsolatunk is baráti lett
Most a pszichológus nő vagy két alkalommal mikor jöttem el a karomra tette a kezét, majd a végén tervezem megölelni
mért akarod megölelni? am meg őt kell megkérdezni
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!