Ha ki derül hogy depressziós vagyok és pszihologushoz járkálok nem fognak ki közösíteni az iskolában?
Én mankó alatt jártam fél évig, mert csontig vágtam be a talpam. Én voltam a Nyomorék mindenkinek. Egészen addig, amíg földhöz nem vágtam az egyik nagy pofajút.
A GYEREKEK GONOSZAK. Általános iskolában simán halálra fognak cikizni. DE ezek az emberek semmit nem fognak jelenteni neked 5 év múlva! Aki meg támogat, az egy életre maradhat barátnak!
Kérj segítséget a picológustól, hogy miként tudd ezt kezelni, ha egyedül nem megy. Egyáltalán nem ciki törődni az egészségeddel sem a fizikai sem a mentális egészségeddel. Ha valaki feleslegesnek tartja, az az ő dolga. Te meg egyedül nem tudsz egy nagy teherrel megküzdeni, de nem félsz segítséget kérni. Ez bátorság és tudatosság is egyben. Az egészség tudatos gondolkodásba néha segítenek szakemberek.
Gimiben megértőbbek és egyetemen még sorban is kell állni a pszichológushoz!
De amilyen neurózis éri a mai gyerekeket, ezt kötelezővé is tenném már általános felsőben!
Akkor ezt kapd ki!
Tavaly mèg depressziós voltam, és a tanárral órán beszèltem meg ezeket.
Nem szólt senki semmit, sőt még a hozzáállásuk sem változott meg felém. Ugyanúgy viselkedtek, ahogy addig.
Am függ az emberektől, de elárulom, h a mi osztályunkban is voltak/vannak nagyon idegesítő, csúfolódó emberek, de ennek ellenère nem szóltak semmit :D :D ha meg szóltak volna...lerendeztem volna :D
Am számít az, h mit gondolnak? Az a lényeg, h kigyógulj! Sz.arj a többiek vélemènyère!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!