Depressziós vagyok és nem tudom motiválni magamat. Hogyan lépjek ki ebből a mókuskerékből?
Van esetleg valakinek tippje arra, hogy mivel tudnám magamat kicsit felrázni?
Hónapok óta túlélési üzemmódban vagyok, eljárok dolgozni, belapátolok valami kaját, és tisztálkodom, de az egész egy véget nem érő procedúra, és azok a dolgok amik eddig örömet okoztak sem tudnak érdekelni.
Gyógyszert szedek, de az csak a szorongásomon segít. Félek rajta változtani, mert az az állandó pánik rosszabb volt, és azt elmúlasztotta.
Ti hogyan veszitek magatokat rá a rutin feladatokra, amik kirángatbának a depresszióból
mint pl takarítás, sport, hobbik, olvasás?
Próbáltam már listát írni, jutalmakat kitűzni magamnak, de ez se tud elindítani.
Csak ne menj mélyebbre.
Én sajnos már ott vagyok, idő kérdése és kirúgnak a munkahelyemről, egy ideje már csak úgy csinálok mint aki dolgozik, de csak a telefonomba mélyedek.
És sajnos, ezt nagyon nehéz bevallani, de már nem csak munkaidőn kívül, hanem munkaidőben is az alkoholhoz nyúlok.
Nekem tudom az segítene, ha egy jó munkahelyet találnék, remélem ez megtörténik mielőtt kirúgnának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!