Mennyi idő mire vissza áll az antidepi?
Figyelt kérdés
1 éve szedek antidepresszánst szorongásra, pánikra. Úgy gondoltam hogy én már teljesen jòl vagyok és elkezdem csökkenteni amit nagyon megbántam. Újra rámtört a szorongás, félelem, pánik, kedvtelenség, étvágytalanság, hasmenés. 3 napja vissza álltam a normál adagomra amit eddig is szednem kellett volna szerintetek mikor épül be újra ?2023. márc. 18. 13:55
11/13 A kérdező kommentje:
Egyébként nem, már nem voltak egyáltalán szorongásaim. Eleinte nyilván nehéz volt de már nagyon jòl beállt. Escitalopramot szedek egyébként.
2023. márc. 18. 14:40
12/13 anonim válasza:
Sajnálom! Én is gondoltam arra, hogy önhatalmúan csökkentem mert 8 hónapja szedem közben a frontint csökkentem és szorongok minden nap. Már én sem tudom, hogy az antidepi miatt van vagy mert csökkentem a frontint a lényeg, hogy nincs egy napom, hogy jól legyek !
13/13 A kérdező kommentje:
Te mit szedsz?
Neked valoszinuleg a nyugtatò csökkentése miatt van ez :( tudom hogy mit erzel ha szeretnel beszelgetni nyugodtan irj ram privatban
2023. márc. 18. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!