Aki már abbahagyta az antidepresszáns szedését, mennyi ideig szedte? Azóta se tért vissza a depi/szorongás?
Figyelt kérdés
Olyanok érdekelnek, akik mellette rendes pszichoterápiát is toltak.2021. jún. 27. 18:05
1/3 anonim válasza:
ez nem igazán így müködik. Aki végül elfogadta a múltat/megtanulta kezelni az érzéseit annak a gyógyszer elhagyása után nem kellene visszatérnie annak amit régen érzett. Aki meg nem annak meg visszatér a gyógyszer elhagyása után
2/3 anonim válasza:
Én addig szedtem amíg a doki mondta és ahogyan mondta úgy hagytam el a szedését. Az orvosod tud segíteni.
3/3 A kérdező kommentje:
Első, igen értem hogy úgy megy ahogy leírtad. Igazából van mikor azthiszi az ember hogy elfogadta a múltat, de később derül ki hogy talán más volt az adott probléma forráspontja. Nyilván nem mindig.
Kíváncsi vagyok, kinek hogy volt, meddig szedte, mi lett azután. Nem magam jövőjét szeretném megjósolni a kérdéssel, csak mégis, másnak hogy volt.
Második: sikerült nem a kérdésre válaszolni. Nem tudtad volna leírni hogy meddig szedted?
Nem magamra vagyok kíváncsi, azért tettem fel a kérdést.
2021. jún. 27. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!