Antidepi csökkentésénél vissza esés?
Több mint 2 hete csökkentette a pszichiáterem az antidepresszánst. Most egy ilyen normál adagnak mondhatò mennyiséget szedek. Azt mondta hogy ez mellett sem igazán szabadna szorongni de most kezdtem el érezni hogy valami nem jò. Napok òta fáj a fejem, szédelgek, nem találom a helyem, nem jò a közérzetem. Szorongok is.
Igazábòl azért kezdtük el a csökkentést mert híztam tőle és zavart. Azt mondta hogyha még sem válna be ez az adag amit szedek akkor menjek vissza és ír fel másfajta gyògyszert.
Szeretném ha nem kellene másik gyògyszerbe belekezdenem. Pròbálok türelmes lenni de nehéz. Mit tanácsoltok? Szerintetek múlni fog a szorongás?
Pròbálok kitartò maradni de nagyon nehéz sajnos.. valòban azt érzem mint a gyògyszer előtt hogy tér vissza a szorongás.
De lehet hogy 2 hét kellett ezek szerint mire megéreztem hogy kevesebb hatòanyagot kap a szervezetem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!