Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikroham vagy vérnyomás esés ?

Pánikroham vagy vérnyomás esés ?

Figyelt kérdés

Melóban voltam , majd egyszer csak ilyen furán kezdtem érezni magam, nem tudom megfogalmazni… majd pulzusom felment ilyen 90-100 körülre . Majd most ilyen furán érzem magam kicsit , fura gyengeség …

Utána megmértem a vérnyomásom az 126/85 volt .

2022. ápr. 14. 12:27
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet hogy kimerültség?

Nekem is szokott ilyesmi lenni, de én mellé szédülök is, és erőtlen vagyok.

2022. ápr. 14. 12:37
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Panikroham: halalfelelem, menekules erzese, nehez legzes, mellkasi fajdalom, szedules, hanyinger, izzadas.
2022. ápr. 14. 12:42
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Ettél? Vércukoresés is lehet.
2022. ápr. 14. 12:48
 4/10 A kérdező kommentje:

Hat mondjuk az utóbbi 4-5 napban 15-17 órát aludtam…

Nem hiszem, hogy vércukor esés volt… :/

Mostmár jobban vagyok.. azért gondoltam pánikrohamra, mert volt már régebben és utána hasonló érzéseim voltak . :/

2022. ápr. 14. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

A kimerültég sem alábecsülendő, nálam már egész érdekes tüneteket is produkál. Reggelente 5kor kelek, és dolgozok 17ig, haza érek 18ra (azt is úgy hogy vezetek) eszek fürdök, keveset alszok és a szervezetem már a földön csúszva könyörög kegyelemért egy ilyen hét után..

Elég érdekes tüneteket produkálok azokon felül amiket írtál. Például hogy fáj a fejem, szédülök, be vagyok lassulva, és újabban "lázas érzésem" van. Tehát mintha beteg, lázas lennék. De sosincs hőemelkedésem, és reggelre mindig jobban leszek tehát nem tudom.. A fejem kába, erőtlen vagyok, csak vonszolom magam egész nap.

2022. ápr. 14. 14:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Van nekem is hasonló néha… miért nem alszol 7-8 órát? :o
2022. ápr. 14. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Még amikor annyit alszok is, a test kimerül a hajsza miatt. Hiába végzek szellemi munkát irodában, úgy leszív egy nap is hogy a végén használhatatlan vagyok. És egy ilyen hét teljesen kikészít :S a szellemi munka is fáraszt, nem is kicsit.
2022. ápr. 14. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:
3%
Önsajnálatból jeles.
2022. ápr. 14. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok alvással kezdj, aztán jöhet egy kis friss levegő, séta, és közben rájössz, mi hiányzik még, esetleg hogy milyen jő lehetőségeid vannak, amiket nem használsz ki.
2022. ápr. 15. 10:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Most hétvégén lesz időm pihenni, úgyhogy, ha az volt a probléma, kiderül :D Ha nem, akkor az is :).
2022. ápr. 15. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!