Negyedév után vissza kell térni az antidepresszánsra, vannak mellékhatásai újra?
Élettársam letette pár hónapra a pszichiáterével egyeztetve, de visszajött neki a betegsége. Újra kiírta a gyógyszert az orvos. A szervezte már hozzászokott megfelelően vagy ennyi idő után újra olyan, mint az elején, hogy idő kell, hogy hasson?
Én kezdek belepusztulni ebbe a helyzetbe, hogy 2 naponta nem bír kikelni az ágyból.
Félek, hogy kirúgják a munkahelyéről. Gyakorlatilag hónapok óta nincs köztünk intimitás. Én viszem férfiként a háztartást is, és ebbe kurvára belefáradtam már. Fiatal pár vagyunk, nem bírom ezt a terhet a munka mellett.
Korábban egy sportoló, vidám lány volt, most meg egy 80 éves betegeskedő idős nőre hasonlít.
Tegnap már teljesen jól volt, olyan kő esett le a szívemről több hét elteltével, hogy megéreztem. Erre ma ír, hogy nem ment dolgozni, mert nem bír kikelni az ágyból.
Egyszerűen olyan mélybe kerültem, hogy mindjárt elsírom magam.
Újra meg kell várni, míg hat. Szerencsés helyzet, amikor az első vagy második gyógyszer segít.
Van akinek egyik antidepi sem hat.
Ha voltak korábban a kezelés elején mellékhatások, akkor most nem biztos, hogy előjönnek, ha ugyanazt kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!