El szeretnék menni érettségi előtt az iskolából. Nem bírom mentálisan. Mit tegyek?
Volt már erről kérdés. Nagyon nehéz gyerekkorom és életem van. Pszichológushoz járok, rengeteg traumát összeszedtem. Mögöttem nincs támogató család, így ezért is nehéz.
Az iskolai életem borzalmas. Mostanság sírva megyek haza, hiszen állandóan súlyosbodik a traumám, magányos vagyok a suliban, az osztálytársaim levegőnek néznem, vannak "állbarátaim" akik kinevetnek és magamra hagynak, az osztályfőnököm diszkriminál és megalázgat.
Rengeteg öngyilkosgondolatom van a suliba, és otthon nehezen bírom már.
Most matek tzm lett rossz, 48% lett kisérettségim, nem bírom már. Alapból reálbeállítottságú vagyok, de ez.. 11.-ig 4-es voltam matekból most 2-3. Tény hogy nem ebből emeltezek hanem fizikából az megy.
Amúgy van pár tanár aki bíztat, mert azt mondják látják bennem a lehetőséget, de én csak a temetőbe tudom magam elképzelni.
És ha váltasz akkor mennyi az esélye, hogy a következő iskolában nem lesznek rosszindulatú emberek?
Vagy ha tényleg szerencséd van és nem lesznek akkor csak úgy hirtelen meg fogsz tudni bízni bennük?
Ezt most már foggal körömmel ki kell bírnod sajnos. Ha 4 évet kibírtál velük akkor 1 hónapot már ki fogsz aztán leérettségizel és elmész onnan.
Megijedtél az érettségitől, túl nagy stressz. De emiatt otthagyni a sulit az olyan hiba lenne amit életed végéig bánnál.
Nekem úgy tűnik hogy azt hiszed higy a világ ellened van, pedig szerintem a probléma az hogy kicsit paranoiás lettél a depressziód miatt. Nem lehet hogy csak te hiszed hogy mindenki ellened van? Ettől függetlenül nem kellene eldobnod a lehetőségeidet amik majd az életed fogják befolyásolni. Ha úgy kezded a felnőtt életedet hogy az első nagy megprobáltatástól megfutamonsz, akkor később még nehezebb lesz megbirkózni a problémákkal.
Mellesleg tudom hogy ijesztő, de nem nagy dolog az érettségi ha nem akarod tökéletesre csinálni, ezt komolyan mondom. Én átlagos IQ-val letettem, de nálam hülyébbek is. Ha otthon nem tudsz nyugodtan tanulni akkor menj könyvtárba. Minden rendben lesz. Drukkolok neked.
Köszönöm a válaszokat!
"Nekem úgy tűnik hogy azt hiszed higy a világ ellened van, pedig szerintem a probléma az hogy kicsit paranoiás lettél a depressziód miatt" - ez teljesen igyvan sajnos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!