Jól gondolom a terápiát a pszichológusommal?
Figyelt kérdés
Még új nekem ez a terápia dolog. 1x voltam és holnap megyek újra. Nemtudom miről kéne beszélni a terápián. Lehet csak a traumával kapcsolatos dolgokról kéne, de azért felírtam magamnak pár dolgot a mindennapi életből ami történt velem a két alkalom között és úgy gondolom, hogy ezt el kell mondanom és tanácsot kéne kérnem miatta. Jól gondolom?2023. febr. 23. 15:07
11/25 A kérdező kommentje:
Péntek délelőtt mondta, hogy írni fog sms-t. Most vasárnap este van és még várom, hogy mikor fog írni.
2023. febr. 26. 18:50
13/25 A kérdező kommentje:
De már írt. Pénteken volt terápia. Szerdán lesz újra.
2023. márc. 4. 20:47
14/25 anonim válasza:
7
Most kábé virágnyelven elmondtad, hogy a pszichológus csak meghallgat jópénzért, amúgy semmi értelme. Az egyik legfélelmetesebb szakma evör.
16/25 anonim válasza:
A volt pszichológusom kedvenc szava az "aha". Ezek alapján bárkiből lehet jó pszichológus, ha tud jegyzetelni (vagy legalábbis azt imitálni), és bólogatni, mint a birka.
17/25 A kérdező kommentje:
Ah én oszichológusom nem ilyen. Az enyém kuruzslónak mondható volt. Odamentem, hogy öszezavarodtam és nemértem, hogy mi van és beszélt. Nem aha, hanem rendesen beszélt, magyarázott, példázott. Aztán megértettem, hogy amit érzek az valós vagy nem.
2023. máj. 30. 09:38
19/25 A kérdező kommentje:
Igen. 1 hónap után felmondott. :D
2023. máj. 30. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!