Tanácsok, hipochondria ellen?
Figyelt kérdés
Egy éve már, hogy elkezdtem ezzel a gondommal foglalkozni, de most egy jó hónapja egyszerűen megállás nélkül szorongok és kezd erősen visszatérni a félelem, hogy komoly bajaim vannak. És őszintén megyek az orvosokhoz kivizsgálásra, de nem tudom, megint túl agyalom-e vagy baj van.
Egyszerűen fogalmam sincs, hogy tegyem le a félelmet attól, hogy egy-egy speciális tünetnél ne kapjak azzonal pánikot.
2023. jan. 25. 22:35
11/14 anonim válasza:
Tehát a tanácsom, hogy az igazán fontos és félelmetes dolgokat vedd elő, és fogj hozzá a megoldásukhoz. 10# voltam.
12/14 A kérdező kommentje:
10-11-es válaszadó:
A másodikkal abszolút nem értek egyet, vagyis nálam nem ez van.
Az első az addig igaz, hogy szeretnék figyelmet kapni, de mindig is szerettek és foglalkoztak velem. Ami nagyon árthatott, hogy az általánosban ki voltam rekesztve, plusz hatodikban elvesztettem egy osztályársamat súlyos, ismeretlen eredtű betegség miatt.
2023. jan. 26. 16:49
13/14 anonim válasza:
Ok, lehet más is mögötte. Azt a veszteséget esetleg dolgozd fel egy EMDR terápiában.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, utánanézek.
2023. jan. 26. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!