Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki lehet gyógyulni gyorsan a...

Ki lehet gyógyulni gyorsan a depresszióból orvos nélkül?

Figyelt kérdés
Elég rosszul érzem magam, úgy érzem semmire nem vagyok képes jelenleg. Próbálnék változtatni, de mindig úgy döntök, hogy hagyom, maradok a szarban. Nem tudom, hogy szimplán gyenge vagyok, hogy nem sikerül, vagy tényleg depresszió, és tényleg nem vagyok képes egyedül felkelni. Nem vagyok most jó környezetben, és ez csak ront az egész helyzeten. Nem tudnak segíteni, sőt csak megaláznak. Biztos, hogy tudják, hogy mennyire rosszul érzem magam, de megaláznak miatta. El kéne intéznem pár dolgot, hogy ki tudjak szakadni ebből a környezetből, de nem megy. Félek, hogy abban is elbukok, és halogatok. Nagyon nem jó így nekem, és tudom, hogy muszáj változtatnom, de nem vagyok képes rá. Lehet gyengeség ez, akkor gyenge vagyok, de nem tudom, hogy legyek erősebb. Nem elég, hogy tudom, hogy ez gáz, és elhatározom, hogy változtatok, mert nem megy. Mit csináljak?

2023. jan. 19. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Nos, mennyi idős vagy, mióta vagy "depressziós"?

A fő kérdésedre a válasz: a mentális betegségek kezelési ideje alsóhangon fél év. Döntsd el te, hogy ez gyors vagy sem. Ha mindig a komforton belül maradsz, ennek a többszöröse lesz.

Tehát a válaszom, egy szóban: nem

2023. jan. 19. 12:44
 2/7 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok. Kb. 14 éves korom óta folyamatosan. Voltak kissebb szünetek, de legtöbbször nem voltam jól.

Mit tegyek, hogy tudok segíteni magamon?

Az nagy előrelépés lenne, ha elköltöznék. Azt azért meg tudnám tenni úgy, hogy nem vagyok gyógyult? Valahogy közelebb tudnék ahhoz jutni?

2023. jan. 19. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

nehéz kérdés...

mondanám, hogy pszichológus, de gondolom, ez nem opció.

előremutató lenne mindenképp, ha valakihez segítségkérési szándékkal fordulnál; aki meghallgat, elnavigál.

2023. jan. 19. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Tedd a kezed a tévére ... küldöm a gyógyító energiákat ... érzed már? ... kérem a következőt!
2023. jan. 19. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Hova költöznél? Mikor? Miből? Mi kell hozzá? Hogy tudod megoldani?
2023. jan. 20. 12:12
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
Korrekt válaszhoz ismerni kellene az életkörülményeidet, a napirendedet, valamint az étrendedet.
2023. jan. 21. 16:38
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Ja és nem utolsósorban a nemedet.
2023. jan. 21. 16:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!