Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért viselem ilyen nehezen a...

Miért viselem ilyen nehezen a szakítást ?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve szakított velem a párom. 5 évig voltunk együtt.Ő volt az igazi. Azóta nem tudok és nincs is kedvem ismerkedni más lányokkal. Ezen kívűl már évek óta depresszioval kezelnek,de ez most még jobban rátett. Nem tudom feldolgozni.még most se hiszem hogy ez történt. Mindig azt mondogatta nekem hogy ém vagyok az igazi és senki más nem kell neki. Nagyon szeretett. Olyan mintha sose múlna el a hiánya. Előtte voltak kapcsolataim,de őt éreztem az igazinak és vele akartam leélni az életemet.
2023. jan. 19. 07:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért szakított veled?
2023. jan. 19. 07:58
 2/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mi miatt szakított veled? Nekem kb. 4 kapcsolatom végződött így, persze a csajok mindig azt mondták, hogy így-úgy szeretnek, de ennek a fele sem igaz sokszor. Valahol azért lehet érezni az ellentmondást,főleg 5 év után.
2023. jan. 19. 09:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Bevallom őszintén,hogy a piálás miatt.
2023. jan. 19. 09:46
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Értem. És most már ez kezd alábbhagyni?
2023. jan. 19. 09:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Meg a szülei befolyásolták. Mindig azt csinálta amit ők mondtak neki.
2023. jan. 19. 10:27
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát tudod az sosem jó, ha valaki téged szeret, veled akar élni, 5 évig veled van és utána valaki befolyásolja, ellened hangolja.
2023. jan. 19. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!