Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szakítás után mivel foglaljam...

Szakítás után mivel foglaljam le magam (új hobbi)?

Figyelt kérdés

Véget ért egy 5 éves kapcsolatom ami nagyon megvisel. Hazaköltöztem a szüleimhez. Hirtelen nagy változás az életemben, minden olyna nehéz most. Olyan mintha üres lenne az életem, mintha nem lenne értelme. Nincsenek barátaim sajnos, eléggé zárkózott vagyok, nem is nagyon vágyom társaságra.

Tudnátok ajánlani valami hobbit? Vagy ötleteket hogy mivel tudnék továbblépni? Vagy túlleni ezen az időszakon? Úgy érzem ennek nem lesz vége, üres marad az életem.

2022. okt. 23. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Munkahely,kollégák,sport,..
2022. okt. 23. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Írj naplót!
2022. okt. 23. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Járj el Zumbázni vagy fess, alkoss!
2022. okt. 23. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Paintball meg új munkahely vagy ha van akkor másodállás, és sok csaj legyen a melóhelyen, egyiknek se mondj nemet!

Jim Carrey Igenember filmjét nézd meg mert sorsfordító darab!

Csak egy hétre próbáld ki a benne látottakat! Működik!

2022. okt. 23. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Javasolnám az olvasást, most van időd magadra, ezt pedig vegyíthetnéd a túrázással, kerékpározással, de tanulhatnál nyelvet, járhatnál kerámiára, oszthatnál ételt segélyszervezeteknél, megtanulhatnál táncolni, részegen nyelvtörőt mondani, elutazhatnál külföldre, elkezdhetnél jógázni, pilátesre járni, ismerkedni a szomszédokkal, kifesthetnéd a szobát, de legelőször szerezz egy kutyát! Kell neked valaki aki feltétel nélkül imád.
2022. okt. 23. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
#5 Kb leírtad a film cselekményét :D
2022. okt. 23. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Nahát! A válaszom ment a kukába, nem is értem mi volt a probléma. Kösz a filmes észrevételt, becsszó nem abból vettem a javaslatokat. Gondoltam most van ideje/ lehetősége "őrültségeket" csinálni, hogy a keserűség hullámai ne temessék maguk alá. De így próbáljon meg segíteni az ember... lepontoznak, és törölnek... Mielőbbi kiutat kívánok neked kérdező, ebből a cseppet sem kellemes érzelmi válságból. Tapasztalatom szerint a mozgás és a barátok remek mentőöv egy ilyen helyzetben.
2022. okt. 23. 22:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat! Ki fogok próbálni 1-2-t mindenképpen. Sajnálom akinek törölték a valaszát :(
2022. okt. 24. 07:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Hagyj időt magadnak gyászolni is, ez egy normális folyamat, hiszen ami természetes volt, most véget ért. Lehet hogy nem is te akartad a szakítást, lehet hogy menteni akartad, úgy még nehezebb. Ne csüggedj.

Tudom nem vígasztal, de sokan vagyunk ìgy, nem megyünk hozzá életünk első nagy szerelméhez, hiába vannak ilyen esetek is. Néha okkal szakítunk, jó okkal. Két fiatal élete elválhat, és nincs miért együtt maradni, akkor sem, ha eleinte fáj.

Szépen lassan kinyitsz megint és lehet új párod. Barmilyen szociális hobbi jó, kereshetsz barátokat is. Nem tudom nő vagy férfi vagy-e így konkrét példát nehez adnom.

2022. nov. 8. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!