Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Parkapcsolatban hogy győzitek...

Parkapcsolatban hogy győzitek le a szorongást?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen arra lennék kíváncsi, hogy mit tegyek ha szorongok allandoan. Ha látom pl hogy a párom beszél 2 mondatot egy másik nővel, utana hetekig szorongok és gondolkodom hogy vajon megcsalna e engem. Ilyenkor nagyon kiegyensúlyozatlan vagyok napokon át.

Hogyan tudnám megérteni azt, hogy nem kell félni attól ami nincs jelen az életben most, és hogyan tudnám elfogadni azt hogy ha tényleg menni akar egyszer , akkor menjen, az élet megy tovább ...

2022. okt. 10. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
aha
2022. okt. 10. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
pszichológussal....
2022. okt. 10. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Önmagadban és az önismereteddel kell kezdened az egészet.

Az hogy szorongsz a saját önbizalomhiányod és bizonytalanságod tükrözi, tehát a párod sem ad neked elég nagy érzelmi biztonságot.

Az ha a párod minél többször minél gyakrabban biztosít téged az érzéseiről, hűségéről, az jelenthet megoldást, de csak idegleneset.

A végső megoldást, változást csak is te érheted el önmagadnál. Dolgoznod kell magadon, rengeteg önismeretet szerezni, önbizalmat. Önbizalmat bármivel szerezhetsz, kezdj el edzeni, tanulj sokat, vagy barmi amivel önmagad vagy, a lenyeg hogy méjülj el kedvenc dolgaidban, èrezd magad kiemelkedőnek bennük. Én pl edzeni nem tudok jelenleg, de tanulnom sokat kell és a párom folyton nagyon büszke rám amiért keményen dolgozom magamon azzal hogy sokat tanulok és látja élvezem és jó vagyok benne. Ez pedig önbizalmat ad számomra, magam miatt is. A lényeg hogy képzeld el magad egy független, erős nőként, ajanlom figyelmedbe pl a sarkanyok haza soriban is a noi tagokat, szerintem fantasztikusan eros nok egytol egyig, es szamomra pl nagyon motivaloak. Egy szo, mint szaz: probalj erosodni, függetlenedni, a parod is rajongani fog erted mert latja majd nem szorulsz ra es soha tobbet nem kell tartanod piti nok miatt, sem amiatt hogy elhagynak. Onmagad is sokkal egeszsegesbbnek erzed majd. Sok sikert! <3

2022. okt. 11. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!