Akik szerint komolytalan meg nevetséges hogy ilyeneken problémázok és hogy másoknak mennyi baja van... tudom de valami rettentő nagy lelki terhet jelent ez az egész és depressszió felé taszít vagy valami olyasmi...(köszönöm ha elovlasod és segítesz)
Első kapcsolatom alatt, egy este elmentünk barátokkal sörözni és van a társaságba egy csaj aki régen tetszett és kicsit sokat ittam és részegen hát megnéztem magamnak de csak ennyi tényleg. Aztán hazaérve azt álmodtam, hogy lefeküdtem vele és így mintha megcsaltam volna a barátnőmet. Akit nagyon szerettem vagy csak azt hittem mert nagyon szeretni akartam nem tudom elég döcögősen indult a kapcsolatunk és nem is volt nagyon intim amire én majdnem 1 év együttlét után nagyon vágytam. A lényeg az hogy ezután én nagyon szarul éreztem magam, nem is tudom mit éreztem... bűntudat vagy valami nem tudom csak mintha egy hatalmas teher nehezedne a mellkasomra... amit azóta se tudtam teljesen elhagyni és mintha kísértene...A barátnőmnek is elmondtam mert éreztem egy kéztetést hogy igenis el kell mondjam de nem segített. Privátban tudok még írni mert több van a sztorihoz csak nem szeretnék kisregényt írni és a lényeg kb itt van.
Hát megsúgom hogy nem az, csak abszurd a helyzet én is tudom ezért nem is merek beszélni róla sok embernek mert tartok attól, hogy kiröhögnek, mit szólnak hozzá... de itt legalább nem tudják ki vagyok.
2022. márc. 9. 23:34
3/6 anonim válasza:
Egy álom miatt ne parázz. :D
2022. márc. 9. 23:47
4/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, én is ezt mondtam. De nem egyszerűen nem ment. Rám telepedett egy rossz érzés, elkezdtem szorongani vagyis azt hiszem azt csinálom. A barátnőmmel azóta szakítottunk(sokminden közrejátszott) és azután sem múlt el... már nem is tudom hogy mitől érzem szarul magam csak szimplán rosszul érzem magam mintha mindig lenne valami...úgy érzem ha beszélek róla másoknak akkor könnyebb lesz vagy megoldódik de nem. És más kapcsolatba se merek belekezdeni így mert félek hogy nem tudok ott lenni a kapcsolatban száz százalékosan vagy ha a jövendőbeli párom megkérdezi, hogy mi a baj akkor nem tudom mit mondjak neki. Gondolkodtam már valami szakemberen de nehezen szánom el magam...
2022. márc. 10. 00:03
5/6 anonim válasza:
Akkor nem tudom, szerintem próbálj meg másra gondolni, és relaxálni. Talán ezek elterelik a figyelmedet.
2022. márc. 10. 00:23
6/6 A kérdező kommentje:
Próbálkozok.. most azt terveztem, hogy elmegyek edzeni hátha az segít elvonni a figyelmem meg egy kis életmódváltás is segíthet. De nagyon rossz ez az egész mintha nem lennék önmagam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!