Szakítás után érdemes pszichológushoz menni?
Nem hinném
Ha nagyon úgyérzed akkor menj
De szakítás után normális ha szomorú vagy. Ha szükségét érzed menj de attól még szerintem felesleges pénzkidobás
Mert tbs pszichologus nem foglalkozik ezzel. Azok pontosan értik a dolgukat és sokkal fontosabb esetek is vannak, holmi hisztinél.
A magán szívesen fogad, de csak a pénzt fogja akarni.
Pszichológus barátnőm elhagyott egy playboy pasiért, aki párhuzamosan egy lány barátomat is behülyítette, majd őt is dobta. Mint később kiderült, minden nővel csak egyszer bújik ágyba a pasas és eltűnik. Előtte persze hosszasan udvarolt, a napot is leigérte nekik, eljátszotta a komoly kapcsolatot kereső jófiút.
Ex-barátnőmet időközben épp szülei is piszkálták, főként sebész főorvos apja, ő annyira felkapta a vizet a világra, hogy elköltözött Londonba. :-( Ennek már jó pár éve, azóta sem jött haza, él mint Marci hevesen.
Szerintem ez ember függő, bár én sosem voltam.
Biztos van olyan férfi v nő aki nem tudja megemészteni.
Valószínűleg nagy baj nem lesz belőle. :) Már ha jó szakemberhez mész.
Szerintem nagyon sok ember erőből próbál meg túl lenni rajta. Tipikus férfi hozzáállás, hogy "nem beszélek róla {senkivel}, nincs is a probléma". Pedig attól még lehet, hogy a poklok poklán megy keresztül és sokkal jobban járna, ha elmenne. És lehet, hogy később, újabb partnereknél fog előjönni az, hogy annak idején nem dolgozta fel a problémát.
Minden ember más. Ezt nem tudják igazán felfogni az emberek. Van, akit egy fűszál megvág és napokig panaszkodik, van, akinek meg egy vasrúd átszúrja a lábfejét és meg se nyekken (vki itt írta le a gyakorin, hogy ez történt vele).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!