Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vonzódik egymáshoz a...

Miért vonzódik egymáshoz a borderline és a kapcsolatfüggő?

Figyelt kérdés
Kapcsolatfüggőség alatt itt azt értem: Olyan ember, aki képtelen kapcsolat nélkül létezni, először hősszerelmes, de amint vége egy kapcsolatának, rögtön más karjába szédeleg és ugyanez kezdődik. nem hűséges, mert állandó visszajelzésre van szüksége, ha hanyagolva érzi magát tovább áll másik kapcsolatba, vagy megcsalja a párját. Csak akkor lép ki kapcsolatból, ha biztosan lesz másik.

2022. dec. 31. 13:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
49%

Engem amúgy Borderline-nak diagnosztizáltak - elmeszakértők, pedig nárcisztikus vagyok.

Szerintem akkor engem nagyon félrediagnosztizáltak.

Mivel én könnyen változok olyanná, amilyenné csak akarok.

Őket is csak megtévesztettem (szakembereket), hogy milyen gyenge ember vagyok, miközben nem is. :D

Szerintem Bordi ilyenekre nem képes.

2023. jan. 2. 17:33
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Pszichiáter vagy pszichológus vizsgált?

Az a baj, hogy manapság már mindenki is borderline. Habár ezt már kezdi átvenni az ADHD, autizmus spektrumzavar. Most az a sláger.

Egyébként a nárcisztikus szemzavaf nem zárja ki a borderline szemzavart. Gyakori a komorbiditás.

2023. jan. 2. 17:42
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz, de akár a szociopata személyiségzavarral is társulhat ... lehet mindegyikből vannak személyiségjegyeim. :D

De a szakemberek kicsit sincsenek általában képben a személyiségzavarokkal.

Legfőképpen mert mindenki csak megtéveszti őket.

Egy ilyen ember lesz őszinte idegennel, főleg nem egy orvossal, aki a rendszerbe is beteszi az információkat róla. Pl: Pszichiáter.

2023. jan. 2. 18:00
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
nem lesz őszinte* kihagytam egy szót :D
2023. jan. 2. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!