Miért vonzódik egymáshoz a borderline és a kapcsolatfüggő?
Egyszerű a válasz.
A kapcsolatfüggő nem fogja elhagyni a kapcsolatot, mert kell neki a kapcsolat.
A Borderline meg fél az elhagyatástól, és nem kell idegeskednie, ha egy kapcsolatfüggővel van.
Mindkettő hülye egyén.
Nem hülye, hanem sérült.
Csak az ilyen típusú kapcsolatfüggő, pont hogy simán elhagyja, ha épp hanyagolva érzi magát, és talonban van más is/vagy megcsalja, mert neki mindegy, hogy kivel, csak állandóan legyen kapcsolatban.
Szóval kb. 3 havonta egyik kapcsolatból a másikba ugrál
Én nárcisztikus (szociopata, öngyilkos h vonásokkal) személyiségzavaros vagyok, de diagnosztizált borderline-os ... mivel nem a valódi arcomat mutatom nekik, Borderline-osnak hisznek.
És tudom, hogy a bordik semmit se gondolkodnak, amikor cselekszenek, ezért hülyék.
#8 vagyok
9-es különben jól mondja. Egy egészséges embernek azonnal feltűnik, ha valaki nem az átlag emberek közé tartozik.
Még rajtam is észrevennék, hogy nárcisztikus vagyok ... viszont nálam csak a későbbiekben, amikor már késő. Ugyanis én bármikor álcázom a valódi természetemet. Bárkit átverek, hogy ki vagyok valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!