Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, hogy segíthesse...

Mit csináljak, hogy segíthessek a ferjem problémájan?

Figyelt kérdés
8 eve meghalt az apukaja 50 evesen a karjaiban.. Júliusban az anyukaja 51 evesen rakban, ami 6 honap alatt elvitte. 2 novere van. Júliusban született anyukaja hala elott 2 nappal 2.kisfiunk..szoval nagyon rosszul jottek a dolgok, nen tudott felhotlenul örülni a gyereknek... Amikor anyukaja haldoklott. Osszetort borzasztoan. De az az ember aki nem beszél az erzeseirol, magaba folytja. Igen fe itt van 2 kisgyerek, es ugy erzem ha itthon van, csak ül es nez ki a fejebol, mindig szomoru, de akar agresszív is, gyerekekkel is.. Ha éppen rossz kedve van. Tudom h anyukaja miatt, neha kibukik belole mikor ezmiatt osszeveszunk. Mivel kb semmit nen lehet vele beszélni sablonos dolgokon kivul. Semmi házastársi kaocsolatunk nincs.. Teljesen elhidegult tolem. Nen tudok neki segiteni, nem fogad el semmit... Szerinte en bolond vagyok, ő a normalis, ha épp meg akarom kerni vmire.. Es kb könyörögni kell, mert annyira nem figyel. Minden nap bánatos, sztem depresszios is. Mondtam menjen el szakemberhez, ha velem nem hajlando semmirol beszelni, de kirohog vagy ordit hogy mondhatok ilyet. Segitsen valaki, mit lehet tenni? Felek egyszer olyat tesz amit nem gondol meg jól.

2022. dec. 24. 21:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

Én egy NŐTÁRSAMAT(!) is ugyanúgy segíteném vészhelyzetben.

28-as és 29-es válaszoló voltam.

2022. dec. 26. 08:46
 32/35 anonim ***** válasza:
20%
Hazug ember a férjed, ráadásul gyáva is. Nem akar ő felelősséget, ehhez felhasználja a szülei halálát, és még a te segítő szándékodat is. Ahány percet még mellette maradsz, az mind kidobott idő az életedből. Vagyis egy megoldás lenne, otthagyni a francba. Csak ezt kimondani könnyű, két pici gyerekkel kivitelezni szinte lehetetlen. Ezt ő tudja legjobban, hiába fájdalmas, de valójában ezért csinálta meg a két gyereket. Tudja jól, hogy egy lehetőséged van, visszamenni a szüleidhez, gyerekszerepbe. És örök hálára köteleződve feléjük. Garantáltan boldogtalan élet, neked is, a gyerekeknek is. A másikat fogod választani, vele maradsz. Még mindig inkább tudsz innen lépni mint a szülők mellől, ahol kezdődne elölről a nevelésed. Hol jártál, mikor érsz már haza, várnak (rosszak) a gyerekek. Az elején még lehet, hogy nem, de a vége úgyis ez. Úgyhogy kezdj el a férjed mellett élve tervezni egy új, önálló életet. Ha tudsz, hamar kezdj újra dolgozni, képezd magad, cél egy megfelelően magas fizetés elérése, hogy legyen esélyed lépni. Különben beleragadsz gyerekestől egy borzalomba, a gyerekeid felnőve úgy lépnek le, hogy vissza sem néznek. Haragudni fognak az apjukra azért amilyen, és rád, mert nem mentetted meg őket. Te pedig ötven évesen teljesen leamortizálva már öregnek fogod érezni magad az újrakezdéshez.
2022. dec. 26. 17:18
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

Most olvastam el a leírásban, hogy KÉT NŐVÉRE VAN(!) a férjednek!!! Velük nem tartjátok a kapcsolatot???

Ők segíthetnének pl. vagy a családsegítő szolgálat is közvetíthet, amennyiben valamiért nem beszélnek egymással a testvérek.

2022. dec. 26. 17:23
 34/35 A kérdező kommentje:
Sokan irtatok, köszönöm. Munkába szerintem orommel jar. Mivel itthon sokat kell teljesíteni a gyerekek miatt, részt vesz mindenben egyébként, mert muszáj. Sőt azt veszem eszre, hogy dolgozni jobban szeret, mint itthon lenni. Ő ott nagyon jol teljesít, ezt tudom. Ez is gond, hogy odairanyitja minden energiajat, pozitivitasat, itthon meg ellentet, szomoru, ideges, feszult, nyilvan elengedi magat. Csak velem viselkedik ellensegesen. Novereivel jóban van nagyon. Velük sokkal jobban szeret beszélgetni is. Nekem rz szornyu, ha megmondom véletlenul, en vagyok a szar, hogy en nem szeretem őket,neki mar csak ők élnek.. Igen, de itt vagyunk mi is, nem akarj megerteni, hogy mi vagyunk mar a csaladja. Nekik is megvan a sajatjuk. Nem tud onnan kiszakadni sem. Nem értem miert kene nekem szakember... Mar hozza sem merek szolni. Igenis kötelessége segíteni a gyerekekkel legalabb, etetni őket, azt nem hagyom szó nélkül. Szedje ossze magat. En pl kva eros vagyok, utolso lelegzetemmel is talpon allok s gyerekeim miatt. Pedig rohadtnehez veluk, nincs segitsegem, csak ő lenne, de csak testben max. A nagyobbik gyermekem amugy is apás, hiperaktív, elegnehez vele, igy neki nem vagyok eleg én.
2022. dec. 30. 04:39
 35/35 anonim ***** válasza:
0%
"Nem értem miert kene nekem szakember... Mar hozza sem merek szolni." - ezért kellene neked szakember. Hogy segítsen neked kinézni a saját gondolkodásodból, meggyőződéseidből. Hogy rávezessen téged, miben élsz. Az egyetlen baj ezzel, hogy nagyon hosszú idő, neked meg abból van a legkevesebb. Pedig egy jó pszichológus kivezetne téged abból, hogy az életed egy börtön legyen. Ő érted van, neked segít, a te "kezedet fogja".
2022. dec. 30. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!