Mit csináljak, hogy segíthessek a ferjem problémájan?
Figyelt kérdés
8 eve meghalt az apukaja 50 evesen a karjaiban.. Júliusban az anyukaja 51 evesen rakban, ami 6 honap alatt elvitte. 2 novere van. Júliusban született anyukaja hala elott 2 nappal 2.kisfiunk..szoval nagyon rosszul jottek a dolgok, nen tudott felhotlenul örülni a gyereknek... Amikor anyukaja haldoklott. Osszetort borzasztoan. De az az ember aki nem beszél az erzeseirol, magaba folytja. Igen fe itt van 2 kisgyerek, es ugy erzem ha itthon van, csak ül es nez ki a fejebol, mindig szomoru, de akar agresszív is, gyerekekkel is.. Ha éppen rossz kedve van. Tudom h anyukaja miatt, neha kibukik belole mikor ezmiatt osszeveszunk. Mivel kb semmit nen lehet vele beszélni sablonos dolgokon kivul. Semmi házastársi kaocsolatunk nincs.. Teljesen elhidegult tolem. Nen tudok neki segiteni, nem fogad el semmit... Szerinte en bolond vagyok, ő a normalis, ha épp meg akarom kerni vmire.. Es kb könyörögni kell, mert annyira nem figyel. Minden nap bánatos, sztem depresszios is. Mondtam menjen el szakemberhez, ha velem nem hajlando semmirol beszelni, de kirohog vagy ordit hogy mondhatok ilyet. Segitsen valaki, mit lehet tenni? Felek egyszer olyat tesz amit nem gondol meg jól.2022. dec. 24. 21:14
11/35 A kérdező kommentje:
Mikor a temetés is volt, en nem tudtam menni ugye, nen tudtam úgymond tamaszt nyujtani, amikor hazajott csak sirt.. De nem engedte, higy hozzaerjek sem, azóta sem engedi, hogy ha barmi ezzek kapcsolatos dologrol beszéljünk, nem enged segíteni.. Ugyerzem haragszik ram, mert nekem elnek a szuleim, mintha én tehetnek mindenrol, mert en nem tudom milyen erzes. Nem tudom.. Miert ia kene tudnom, mondja el.. Megbeszeljuk, elutasit, minden értelemben. Nem akarja megérteni, hogynen all neg a vilag, 2 kisgyerekert felelos mar.. Rolam ne beszéljünk, en mar lemondtam arrol, hogy valaha szeretni fog ujra. Pedig en szeettem, próbálkoztam. Meg is mondja, ugyse lesz velem tul sokaig.. Igen csak addig tobkretesz, amig meg nem lépi. Nem tudom mire vár igazából. Igy akar egyutt elni, mint egy lakotars.. Ja es en ugyanugy mosok főzök ra.. Az. Avalasz akkor nem kell. Milyen halatlan vagyok. Közben tole én szeretet ezer eve nem kaptam. Ezzel telt a szenteste, higy veszekedtunk 2 kisgyerek elott... Ezt kell halkgatniuk, nen tudom mitevo legyek. En nem szeretnek elmenni innen, ez az otthonom, nem akarok anyanekkal szenvedni, ez a gyerekeim Otthona, amin minden nap kuzdok, hogy jo legyen. Ja es holnap ugy fog tenni mintha nen tortent volna semmi. Mindig ez van.. Pedig olyanokat mond ami valook.. De masnap ugyanugy tarsalog a semmiről.
2022. dec. 24. 21:58
12/35 anonim válasza:
Az agresszivitására nincs mentség. Nekem is meghalt idén az apukám, én is nagyon szomorú vagyok sokszor, mégsem jut eszembe sem, hogy bárkivel is agresszív legyek, kiabáljak. Neki ilyen a személyisége sajnos, és most van mire fognia, pedig az átélt trauma, a gyász nem mentség. Benne eredendően benne van a durva, flegma viselkedés, ez itt a baj.
13/35 anonim válasza:
Tehát a hely lényegesebb annál hogy ne bántsák a gyerekeidet?
14/35 anonim válasza:
Te mire vársz igazából és hogyan tervezel változtatni? Csodaváróan? Majd lesz valahogy alapon? Tehát semmit, de valaki itt mondjon tuti receptet?
Nem szabad senkit szakemberhez küldeni, amíg nem tart ott. És segítséget sem kell adni, amíg nem kéri.
15/35 A kérdező kommentje:
Igen lehet ez egy jo nagy urugy, hogy kilépjen, de akkor miert kellett meg egy gyereket csinalni, igy csúnyán kifejezve, ha mar akkor sem szeretett igazan. Nem értem, tervezve volt, egyutt terveztuk. Vártuk a kistesot. Most meg hirtelen ennyi.. Mert elhunyt anyukaja. En is nagyob sajnalom, de egyszeruen, ha sajátom is halna meg, nem torhetek ossze a csaladom miatt. En mindig tartom magam, de nem folytom magamba az erzeseimet. Szerinte es normalis, az a jo ha magaba folytja.
2022. dec. 24. 22:03
17/35 anonim válasza:
Megkérdezted tőle, hogy mire van szüksége? Mit mondott?
18/35 A kérdező kommentje:
Nem ugy agresszív, nem bantana a gyerekeket. De nekem mar az is annak szamit, ha elveszti a türelmét es rakiabal hirtelen a 2 évesre.. Nem varok, csak kiszolgaltatott, helyzetben vagyok. Nen tudok hipp hopp anyam hoz menekülni, nem is engedné, hogy elvigyem a gyerekeket. Meg én segiteni akarok neki. De nen tudom, hogy. Akkor boldog ha egesz nap nen szolok hozza.
2022. dec. 24. 22:07
19/35 anonim válasza:
De, az bőven agresszió hogy ordít a két évessel. Találj megoldást, őt meg hagyd a picsába. Azt meg nem ő fogja eldönteni hogy kihez kerül a gyerek. Gyámügyre bemenni, jelezni a körülményeket, ugyanis a gyerekednek már most elintézed a lépni képtelenségeddel hogy szorongó felnőtt legyen. Azt meg borítékolhatod előre hogy a kicsinél is hamarosan jönnek az élhetetlen körülmények miatt az agresszív kitörések.
20/35 A kérdező kommentje:
Akarmit kerdezek, ami esetleg komolyabb, vagy erzesievel, viselkedesevel kapcsolatos. Hagyjal mar a fasszsagaiddal, ennyi a válasz. Alap napi dolgokrol lehet csak veke beszélni, hogy mi legyen a kaja, mit vegyen a boltban.. Stb, de ezeket is roviden, mert ha hosszan mondom, nem figyel.
2022. dec. 24. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!